murupolku logo/Lakiasiat/Asianajotoimisto Jyväskylä/Asianajotoimisto Artimo & Co

Palveleva asianajotoimisto Keski-Suomessa

Olemme jyväskyläläinen yksityishenkilöiden, julkisyhteisöjen ja yritysten toimeksiantoja hoitava täyden palvelun asianajotoimisto. Toimimme usealla eri juridiikan sektorilla.

Toimitilamme sijaitsevat Jyväskylän ydinkeskustassa kävelykadun varrella. Kaikki lakimiehemme ovat tuomioistuinharjoittelun suorittaneita varatuomareita. Toimintaamme valvoo Suomen Asianajajaliitto.

Erityisesti olemme perehtyneet perhe- ja perintöoikeuteen, rikos-, riita- ja sopimusoikeudellisiin asioihin sekä niihin liittyviin sovitteluihin, oikeudenkäynteihin ja välimiesmenettelyihin.

Olemme omistautuneet oikeudellisten ongelmien ratkaisemiselle, jotta Sinä voisit keskittyä elämiseen tai yritystoimintaasi. Tavoitteenamme on tyytyväinen asiakas, joka kääntyy puoleemme toistekin.

Palvelemme Sinua kokemuksen ja jatkuvan koulutuksen mukanaan tuomalla ammattitaidolla hyvää asianajajatapaa noudattaen. Hoidamme toimeksiantosi ehdottoman luottamuksellisesti etusi vaatimalla tavalla Sinua kuunnellen, tavoitteitasi kunnioittaen ja kohtuullisin kustannuksin. Perusarvomme on rehellisyys, joten kerromme myös, jos juttuasi ei mielestämme kannata ajaa toivomallasi tavalla.

Asianajotoimisto Artimo & Co, Jyväskylä
Asianajotoimisto Artimo & Co, Jyväskylä
Asianajotoimisto Artimo & Co, Jyväskylä

Kokemuksia yrityksestä Asianajotoimisto Artimo & Co

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.