murupolku logo/Lakiasiat/Asianajotoimisto Tampere/Asianajotoimisto Alfa Oy

Asianajotoimisto Alfa - Oivaltavaa ongelmanratkaisua.

Hallitsemme sopimukset, oikeudellisen varautumisen ja riitatilanteiden ratkaisemisen. Selvitämme vaikeatkin kysymyksesi, arvioimme niihin liittyvät oikeudelliset riskit ja autamme parhaan toimintavaihtoehdon valinnassa. Tarpeen mukaan edustamme sinua lakiasioissasi eri viranomaisissa ja tuomioistuimissa kaikkialla Suomessa.

Asiakkainamme on useilla toimialoilla operoivia erikokoisia yrityksiä, julkishallinnon toimijoita sekä yksityishenkilöitä. Asiakassuhteemme ovat tyypillisesti pitkiä ja pysyviä.

Hoidamme asiasi huolellisesti ja ripeästi ja raportoimme toimeksiantosi etenemisestä ilman kapulakieltä. Asianajajamme palvelevat suomeksi, englanniksi ja ruotsiksi sekä tarvittaessa muillakin kielillä. Meillä on hyvät kontaktit asianajotoimistoihin ulkomaille kansainvälisten asioiden hoitamista varten.

Asianajajamme ovat Suomen Asianajajaliiton jäseniä. Noudatamme toiminnassamme hyvää asianajajatapaa.

Yrityksen tarina

Alfasta löytyy asianajoalalla pitkään toimineita konkareita, väitöskirjatason tieteellistä tutkimusta, huippuarvosanoilla suoritettuja tutkintoja sekä monipuolista kielitaitoa. Päivitämme tietojamme jatkuvasti seuraamalla uusinta oikeuskäytäntöä ja oikeuselämässä tapahtuvia muutoksia. Saat aina käyttöösi koko toimistomme monipuolisen asiantuntemuksen riippumatta siitä, kuka lakimiehistämme on päävastuullinen Sinun toimeksiantosi hoidossa.

Asianajotoiminta ei ole pelkästään juridisten substanssikysymysten hallintaa. Siihen kuuluu olennaisena osana oikein mitoitettujen ja kustannustehokkaiden keinojen valinta sekä asiakkaan informointi toimeksiannon edistymisestä. Nämä seikat olemme sisäistäneet, eivätkä asiat jää pöydillemme makaamaan.

Asianajotoimisto Alfa Oy, Tampere

Kokemuksia yrityksestä Asianajotoimisto Alfa Oy

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.