murupolku logo/Lakiasiat/Lakipalvelut Helsinki/Asianajotoimisto Aika

Asianajotoimisto Aika

Juristimme palvelevat teitä ammattitaidoilla ja vuosien kokemuksella. Valitsemme toimeksiannollenne juristeistamme juuri oikean tekijän, joista jokainen on ammattilainen osaamisalueillaan. Toimintamme painottuu työ- ja virkamiesoikeuteen, johon olemmekin erikoistuneet. Hoidamme luonnollisesti myös kaikkia riita- ja rikosasioita kuten perhe- ja perintöoikeutta ja sopimusoikeutta.

Työoikeus

Tarjoamme oikeudellisia palveluja kaikissa työsuhteen elinkaaren vaiheissa työsopimuksen laatimisesta työsuhteen päättämiseen. Avustamme työsuhteeseen liittyvien sopimusten, kuten työ-, johtaja-, kilpailukielto- ja salassapitosopimusten laatimisessa, työaikaan, vuosilomiin ja palkkaukseen liittyvissä oikeudellisissa kysymyksissä sekä erilaisissa työsuhteeseen liittyvissä ongelmissa ja muutoksissa kuten työsuhteen päättämis- ja lomautustilanteissa.

Sopimusoikeus

Tarjoamme oikeudellisia palveluja niin elinkeinonharjoittajien kuin yksityishenkilöiden välisissä sopimussuhteissa. Avustamme sopimusneuvotteluissa, sopimusten laatimisessa ja muuttamisessa, tulkinnassa sekä sopimusten päättämistilanteissa. Hyvin laadittu sopimus toteuttaa sopijapuolten sille asettamat ja yhdessä sopimat tavoitteet ja luo kestävän pohjan osapuolten väliselle oikeussuhteelle.

Historiamme

Yhtiö on perustettu vuonna 1983 ja toiminut vuosina 1996-2018 nimellä Viilo & Vainio Oy. Asianajaja, OTL, VT Esa Schönin liittyessä osakkaaksi 15.3.2018 yhtiön nimi muutettiin Viilo, Vainio & Schön Oy:ksi. Tänä päivänä yritys tunnetaan nimellä Asianajotoimisto Aika.

Miten perille?

Asianajotoimistoomme on erittäin hyvät kulkuyhteydet. Toimistomme sijaitsee Topeliuksenkadun ja Sibeliuksenkadun kulmassa.

Henkilöautolle löytyy Topeliuksenkadulta tai sen lähistöltä helposti parkkipaikkoja.

Linja-autoilla 14 ja 18 pääsee Töölön sairaalan kohdalle, josta toimistollemme on noin 200 metriä. Kaikki Topeliuksenkatua kulkevat linja-autot, esim. 39, 39A, 41 ja 45 pysähtyvät Töölön-torin kohdalla, samoin raitiovaunut 8 ja 3.

Mannerheimintieltä pääsee Vanhan messuhallin kohdalta Sibeliuksenkatua toimistollemme. Matkaa on noin 700 metriä.

Asianajotoimisto Aika, Helsinki
Asianajotoimisto Aika, Helsinki
Asianajotoimisto Aika, Helsinki
Asianajotoimisto Aika, Helsinki

Kokemuksia yrityksestä Asianajotoimisto Aika

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.