murupolku logo/Lakiasiat/Asianajotoimisto Helsinki/Asianajotoimisto Advoline Oy - Helsinki
Asianajotoimisto Advoline Oy - Helsinki, Helsinki
Asianajotoimisto Advoline Oy - Helsinki, Helsinki
Asianajotoimisto Advoline Oy - Helsinki
Asianajotoimisto Advoline Oy
Y-tunnus:
2115009-1
Lähetä viesti
Lähetä viesti

Asianajajat palveluksessanne Helsingin Kruununhaassa

Asianajotoimisto Advoline Oy on keskittynyt tarjoamaan oikeudellisia palveluita yksityishenkilöille sekä pienille- ja keskisuurille yrityksille.

Vahvoja osaamisalueitamme ovat yhtiö- ja sopimusoikeuden lisäksi riitojen ratkaisu oikeudenkäynneissä ja sovintomenettelyissä sekä insolvenssiasiat, kuten konkurssit ja ulosottomenettelyt. Hoidamme tarvittaessa myös asiakkaittemme saatavien perintää ja avustamme vero-oikeudellisten kysymysten ratkaisussa sekä irtisanomismenettelyiden oikeanlaisessa läpiviennissä.

Yksityishenkilöille tarjoamamme palvelut käsittävät rikosoikeuteen, riita-asioiden ratkaisuun, työoikeuteen, perhe- ja perintöoikeuteen sekä ulkomaalaisasioihin (työ-, oleskelulupa- ja turvapaikka-asiat) liittyviä toimeksiantoja. Rikosoikeuden alalla avustamme epäiltyjä esitutkinnassa ja myöhemmin asian käsittelyssä oikeudessa. Asianomistajan edusta huolehdimme laatimalla rikosoikeudenäynnin yhteydessä esitettävät korvausvaatimukset sekä avustamme asianomistajaa oikeudenkäynnissä.Yhtiöoikeuden ja tilintarkastuksen vahvan osaamisen ansioista erityisesti talousrikoksiin liittyvät kirjanpito- ja vero-oikeudelliset kysymykset ovat erityisalaamme.

Riita-asioiden ratkaisussa olemme menestyksellisesti hoitaneet toimeksiantoja erityisesti asuntokauppa-asioihin sekä rakennusalan riitaisuuksiin liittyen. Työoikeuden osalta avustamme työntekijöitä prosesseissa suuriakin monikansallisia yrityksiä vastaan laittomiin irtisanomisiin liittyvissä kysymyksissä. Hoidamme asiantuntemuksella luonnollisestikin myös muut riita-asiat.

Testamentit, avioehdot sekä muut asiakirjat laadimme tarvittaessa odottaessanne. Avioliiton purkautumiseen liittyviin osituskysymyksiin ja perinnönjakoihin liittyen laadimme osapuolten keskinäiset sopimukset ja kiistatilanteissa toimimme tuomioistumen määräämänä pesänjakajana tai pesänselvittäjänä. Lasten huoltoon, elatukseen ja tapaamisoikeuteen liittyvät asiat hoitavat näihin asioihin erikoistuneet ja perehtyneet henkilöt.

Ota yhteyttä!

Riita ja rikosasiat

Kaikki asianajajamme hoitavat oikeudenkäyntejä ja niihin liitännäisiä toimeksiantoja niin rikosasioissa, riita-asioissa kuin hallintoasioissakin.

Asian laadusta ja luoneesta pitkälti riippuu, että miten prosessi etenee, mutta asianajajamme ovat mukana läpi koko prosessin neuvoen ja opastaen esiin tulevissa kysymyksissä. Riita-asioissa asianajajan käyttäminen on enemmän kuin suositeltavaa.

Lue aiheesta lisää kotisivuiltamme.

Yksityishenkilöille

Asianajotoimisto Advoline Oy:n yksityishenkilöille tarjoamat palvelut kattavat elämän kaikki osa-alueet syntymästä kuolemaan, opiskelusta eläkkeeseen ja työskentelystä asumiseen, eikä tarkkojen palvelukuvausten listaaminen ole tarkoituksenmukaista tai käytännössä edes mahdollista.

Yrityksille

Palvelumme kattavat yrityksen koko elinkaareen yhtiön perustamisesta liiketoiminnan päättämiseen ja myyntiin, sekä kaiken siltä väliltä. Yritystoiminnan aloittaminen ja laajentuminen tuovat aina mukanaan uusia haasteita ja seikkoja, jotka kannattaa ottaa huomioon ennakolta. Ennakointi on yritykselle aina edullisempi vaihtoehto kuin riita- ja ongelmatilanteiden ratkaiseminen niiden ilmetessä.

Palveluksessanne

Henkilökunnallamme on vankka kokemus ja osaaminen myös tavanomaiseen rikollisuuteen liittyvien toimeksiantojen hoitamisessa.

Tutustu meihin

Asianajotoimisto Advoline Oy - Helsinki, Helsinki
Asianajotoimisto Advoline Oy - Helsinki, Helsinki
Asianajotoimisto Advoline Oy - Helsinki, Helsinki
Asianajotoimisto Advoline Oy - Helsinki, Helsinki
Asianajotoimisto Advoline Oy - Helsinki, Helsinki

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

Pe
08:00-17:00
Avoinna vielä 7h 36min
La
Suljettu
Su
Suljettu
Ma
08:00-17:00
Ti
08:00-17:00
Ke
08:00-17:00
To
08:00-17:00
Sopimuksen mukaan.
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.

Kokemuksia yrityksestä Asianajotoimisto Advoline Oy - Helsinki

piilota/avaa sisältö
5.0
 / 5
(1)
Kalevi
16.09.2020
Priimaa
Aivan mahtavan hienoa ja työ oli mitä parhainta lastua