Asennustyö M Ahlqvist Oy, Laitila
Asennustyö M Ahlqvist Oy, Laitila
Asennustyö M Ahlqvist Oy
Asennustyö M Ahlqvist Oy
Y-tunnus:
0951923-9

Raskaan liikenteen asennusalan ammattilainen

Raskaan liikenteen asennusalan ammattitaitoa jo vuodesta 1993!

Olemme erikoistuneet raskaan kaluston perävaunu- ja koritöihin. Palvelemme asiakkaitamme mahdollisimman hyvin ja siksi autamme kaikissa hätätapauksissa oli vuorokauden aika mikä vain. Muut korjaus- ja huoltopalvelut toteutetaan aukioloaikoihin, myös iltamyöhään.

Raskaan kaluston varaosamyynti

Myymme varaosia raskaan kaluston ajoneuvoihin Raisiossa että Ruskolla. Valikoimamme on laaja ja myös muut korjaamot ja huoltamot ovat tervetulleita varaosamyynnin asiakkaiksi.

Raskaan kaluston renkaiden myynti

Kattavasta valikoimastamme löydät laadukkaat raskaan kaluston renkaat edullisesti. Pikahuollossa vaihdamme myös renkaat puolestasi ripeästi ammattitaidolla.

Peitteet ja mainosteippaukset

Teemme laadukkaasta PVC -kankaasta peitteitä moneen tarkoitukseen, kuten esim. perävaunuihin, torikärryihin ja venesuojiin. Näiden lisäksi suunnittelemme ja toteutamme pienhalleja. Tarjoamme yrityksille myös mainosteippauspalveluita aina autoista kyltteihin ja näyteikkunoihin. Tarjoamme myös teippausten suunnittelupalvelut.

Lisää monipuolisesta palvelustamme löydät kotisivuiltamme

Palvelutarjontamme on hyvin laaja, koska missiomme on olla aidosti avuksi. Jotta matkasi voi jatkua helposti määränpäähänsä asti, pyrimme hoitamaan kaikki ajoneuvosi tarvitsemat korjaukset ja huollot. Tutustu palveluihimme kotisivuillamme. Tervetuloa raskaan sarjan mestareiden valiojoukkueen talliin!

Korjaamo

Korjaamomme hoitaa kattavasti raskaan kaluston korjauspalvelut. Olemme erikoistuneet raskaan kaluston perävaunu- ja koritöihin - hoidamme huollot luotettavasti ja sovitusti. Korjaamomme tarjoaa laadukkasti niin suuret kuin pienetkin korjaukset. Ota yhteyttä ammattilaiseen!

Asennustyö M Ahlqvist Oy, Laitila

Aukioloajat

Ma
Suljettu
Ti
Suljettu
Ke
Suljettu
To
Suljettu
Pe
Suljettu
La
Suljettu
Su
Suljettu