Artkivi Oy

Artkivi Oy toteuttaa kiveys-, piha- ja asfalttityöt aikataulun sekä kustannusarvion mukaisesti, 25 vuoden ammattitaidolla.

Vuonna 2019 yrityksemme teki liikevaihtoa 1.3 mln euroa, vuoden 2020 tilauskantamme ylittää 2.5 mln euroa. Meihin luotetaan NCC, PEAB, KESKO, Helsingin Seurakunta ja moni muu.

Toimialueemme on lähinnä koko Uusimaa, sekä myös Päijät-Häme.

Piharakentaminen

Pihaurakointipalveluihin kuuluu kivien asennus, pohjatyöt, kivetyksen korjaustyöt ja pihan vihertäminen. Kivityöt sisältävät kivetykset, muurit ja portaat, liikenteenjakajat, pihakivien tiivisty ja saumaus, katukiveykset, reunakivet, luonnonkiveys, louhikiveys, noppakiveys, mukulakiveys, betonikiveykset sekä betonilaatat.

Maarakennustyöt

Tarjoamme ammattitaidolla kaikki tarvittavat pihatöihin liittyvät maarakennuspalvelut aina piharakenteiden pohjatöistä salaojituksiin: kaivinkonetyöt, pohjatyöt, raivaustyöt, vanhojen rakennusten purkutyöt, salaojatyöt, vesi- ja viemäröintityöt, jätevesijärjestelmät, sadevesijärjestelmät, maansiirtotyöt, päällystetyöt.

Asfalttimaalaukset

Erityisosaamistamme ovat asfalttimaalaukset sekä korjaukset. Korjaamme päällystevauriot sekä päällystämme uudisrakennusten pihoille siistit parkkipaikat ja kulkuväylät. Olipa tarpeesi sitten parkkiruutujen maalaus, ajoratamaalaus, suojatien maalaus tai tiemerkintä tai vaikka vanhojen viivojen poisto, hoidamme sen ammattitaidolla ja sopivaa kalustoa käyttäen.

Palvelut kiinteistönhoitajalle

Pihatyöpalveluihimme kuuluvat kiveykset, korjaukset, vihertäminen ja joustomatot.

Asfalttityöt pitävät puolestaan sisällään maalaukset, korjaukset (bitumointi), tiemerkinnät ja hidastetöyssyjen asennuksen. Korkealaatuisella parkkiruutumaalilla selkeästi merkitty piha- ja parkkialue lisää turvallisuutta ja kestää kovaakin kulutusta. Paikkaamalla pitkät asfalttihalkeamat bitumilla säästät rahaa pidentämällä asfaltin elinikää.

Lumitöiden osalta autamme kiinteistöyhtiöitä kattojen, kiinteistön alueiden ja kulkuväylien talvikunnossapidossa. Tarjoamme myös lumen poisajot osana palveluamme. Viemme lumet nopeasti ja siististi pois ja teemme tarvittavat lumityöt pihapiirissä, jotta asukkaiden on helppo liikkua.

Kivitöiden päivystys

Päivystämme kivityöasioissa 24/7!

Artkivi Oy, Vantaa
Artkivi Oy, Vantaa
Artkivi Oy, Vantaa
Artkivi Oy, Vantaa
Artkivi Oy, Vantaa
Artkivi Oy, Vantaa
Artkivi Oy, Vantaa
Artkivi Oy, Vantaa
Artkivi Oy, Vantaa
Artkivi Oy, Vantaa

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

To
00:00-24:00
Avoinna 24/7
Pe
00:00-24:00
La
00:00-24:00
Su
00:00-24:00
Ma
00:00-24:00
Ti
00:00-24:00
Ke
00:00-24:00
Kivitöiden 24/7 päivystys
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.

Kokemuksia yrityksestä Artkivi Oy

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.