murupolku logo/Vaateliike/Vaateliike Huittinen/Artemiia Huittinen

Kaikkea kaunista puettavaksi, kotiin ja lahjaksi!

Meidän liikkeistämme löytyy monipuolinen huolella valittu valikoima laadukkaita vaatteita, asusteita ja lahjatavaroita, joista on iloa pitkään. Laadukkaat merkit ja osaava henkilökunta takaavat onnistuneet ostokset ja mukavan irtioton arjesta, oli tarpeesi sitten mukava kotiasu, näyttävä juhlapuku tai jotain siltä väliltä. Olemme panostaneet myös monipuoliseen lahja- ja piensisustustavaravalikoimaan. Löydät meiltä kaikkea kaunista omaa arkeasi piristämään sekä monenlaisia lahjaideoita. Olemme mielellämme apuna ideoimassa lahjahankintoja ja paketoimme lahjat aina yksilöllisen kauniisti.

Olemme tehneet asiakkaidemme iloksi myös oma ARMI-mallistomme, josta tällä hetkellä löydät mm. koruja, lakua, suklaata, teetä, erikoiskahvia, toalettilaukkuja sekä suuren suosion saavuttaneen trikoomalliston.

Valikoimamme elää sesonkien mukaan, joten poikkea liikkeisiimme ja inspiroidu ideoistamme ja anna värien ja kuvioiden tuoda iloa arkeen!

Liikelahjat

Olemme mielellämme ideoimassa sopivia liikelahjoja niin työntekijöillenne kuin yhteistyökumppaneillekin. Paketoimme tuotteet kauniisti toivomallanne tavalla. Ideoidaan yhdessä liikelahjat joista tykätään!

Kanta-asiakkaat

Artemiian kanta-asiakkuus kannattaa. Kanta-asiakkaanamme saat sähköpostitse tietoa uutuuksista ja tarjouksistamme ja vain kanta-asiakkaillemme suunnatuista tarjouksista ja tapahtumista! Voit liittyä kanta-asiakkaaksemme tilaamalla uutiskirjeemme tai antamalla yhteystietosi myymäläämme.

Lahjakortit

Artemiian lahjakortti on aina mainio lahjaidea! Voit käyttää lahjakortin kummassa tahansa liikkeessämme eikä siinä ole määritettyä voimassaoloaikaa. Voit käyttää lahjakorttisi silloin kun haluat, eikä lahjakorttia tarvitse käyttää kerralla.

Meiltä löytyy vielä paljon muitakin palveluita, vieraile verkkosivuillamme ja ota yhteyttä niin katsotaan miten voimme auttaa sinua!

Artemiia Huittinen, Huittinen
Artemiia Huittinen, Huittinen
Artemiia Huittinen, Huittinen
Artemiia Huittinen, Huittinen
Artemiia Huittinen, Huittinen
Artemiia Huittinen, Huittinen
Artemiia Huittinen, Huittinen
Tuotemerkit
Marimekko, Gant, aarikka, voglia ja monia muita!

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

La
Suljettu
Su
Suljettu
Ma
Suljettu
Ti
Suljettu
Ke
Suljettu
To
Suljettu
Pe
Suljettu
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.

Kokemuksia yrityksestä Artemiia Huittinen

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.