Asuntoja ihmisille! Työympäristöjä, joissa olet kuin kotonasi! Kaupunkitilaa kaikille!

Arkkitehtitoimisto Huvila Oy on yksityisten ja julkisten tilojen käyttäjälähtöiseen arkkitehtisuunnitteluun erikoistunut helsinkiläinen yritys. Tavoitteenamme on suunnitella toiminnallista, viihtyisää ja kestävää ympäristöä. Tiloja joissa ihmiset voivat hyvin. Tiloja jotka avaavat mahdollisuuksia. Tiloja joissa yhteisöt kukoistavat.

Huvilan toimintatavat ovat ihmiskeskeisiä ja moderneja. Suunnitteluprojekteissa hyödynnämme tutkimuksessa kerättyä tietoa ja nykyaikaisia työvälineitä. Käyttäjän – on hän sitten asukas, työntekijä tai kaupunkilainen – erilaisten tarpeiden tunnistaminen ja huomioiminen sekä suunnitteluprosessin aikana, että tilojen valmistuttua on meille keskeinen lähtökohta hyvään arkkitehtuuriin.

Huvilan historia

Arkkitehtitoimisto Huvila Oy on vuonna 2006 perustettu helsinkiläinen yritys. Toimiston ydinosaamista ovat asuinalueiden erityiskysymykset, käyttäjälähtöinen asunto- ja tilasuunnittelu sekä osaava pääsuunnittelu uudisrakentamis- ja muutoskohteissa.

Käyttäjälähtöisten suunnittelupalveluiden erityisosaamista olemme keränneet mm. ryhmärakennuttamisen toimeksiantojen, ja asunto-osakeyhtiöiden korjaus- ja täydennysrakentamisen muodossa. Näemme käyttäjän näkökulmat olennaisena myös tulevaisuuden kestävän kaupunkiympäristön kehittämisen näkökulmasta.

Arkkitehtitoimisto Huvila Oy, Helsinki

Kokemuksia yrityksestä Arkkitehtitoimisto Huvila Oy

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.