Angel Balance, Lahti
Angel Balance, Lahti
Angel Balance
Angel Balance
Y-tunnus:
1652934-7

Kinesiologiaa ja energiahoitoa Villähteellä

Angel Balance tarjoaa kinesiologiaa, energiahoitoja ja värihomeopatiaa Liike- ja yrityskeskus Korin tiloissa Villähteen Koritiellä. Hoitohuoneemme sijaitsee Korin toisessa kerroksessa.

Kinesiologian päätehtävä on auttaa ihmistä luomaan ja ylläpitämään tasapainoa elämässään. Lähtökohtana on ajatus, että ihmisen oman hyvinvoinnin tärkein tiedonlähde on ihminen itse ja hänen kehonsa. Kinesiologia auttaa mm. stressinpoistossa.

Energiahoito vaikuttaa pääasiassa hermojärjestelmän kautta ja tästä syystä sen vaikutus on hyvin kokonaisvaltainen. Energiahoidossa ei hoideta pelkästään oiretta vaan hoidon vaikutuksesta koko kehon terveys ja elinvoima lisääntyy.

Värihomeopatia perustuu systeemiin, jossa homeopaattisilla värilääkeaineilla tasapainotetaan kehon energiakeskuksia eli chakroja. Chakrat ylläpitävät elinvoimaa ja näin vaikuttavat koko elimistöön. Värihomeopatian on kehittänyt homeopaatti Ambika Wauters.

Otathan yhteyttä ja tiedustele lisää hoidoista ja palveluista, ja varaa aikasi hyvinvointisi lisäämiselle!

Apua vanhusten arkeen

Angel Balance tarjoaa myös apua vanhusten arkisten asioiden hoitoon - autamme esim. kaupassa käynnissä, asioiden hoitamisessa ja tarjoamme tarvittaessa myös keskustelukaverin. Angel Balancen yrittäjällä, Anna-Liisalla, on sosiaalialan koulutus.

Kannaway ja Kotigastronomi -edustaja

Kauttamme voit tilata myös Kannawayn hamppuöljytuotteita sekä Kotigastronomin tuotteita, kuten mausteita, keittiövälineitä, teetä ja kahvia.

Hoitotilan vuokraus

Mikäli haluat vuokrata Liike- ja yrityskeskus Korin tiloissa sijaitsevaa toista hoitotilaamme hoitoyrityksesi tarpeisiin, otathan yhteyttä!

Angel Balance, Lahti
Angel Balance, Lahti
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.