Amj Turku Audio Oy
Amj Turku Audio Oy
Y-tunnus:
1608233-8

Tapahtumatuotantoa, ääni- ja valaisutekniikkaa, laitteiden myynti, asennus ja vuokraus koko Suomeen

Olemme vuonna 2000 perustettu tapahtumatuotantoon erikoistunut yritys Turussa. Järjestämme tilaisuutesi aina suunnittelusta käytännön toteutukseen kokonaisvaltaisesti tai osatoteutuksena, olit missä päin Suomea tahansa.

Hoidamme tilajärjestelyt, suunnittelemme ohjelman ja esitystekniikan, asennamme upeat valaistukset sekä toimivat äänentoistot, jopa erikoisefektit! Toimitamme paikalle esiintymislavat ja hoidamme muun kaluston kuljetukset. Et jää ilman esiintyjiä saati catering-palvelua - meiltä on mahdollisuus vuokrata myös pelkkää henkilökuntaa aina miksaajista valomiehiin, kuvaajiin ja asentajiin. Tilaa vaikka koko paketti tai yksittäinen palvelu!

Suunnittelemme ja toteutamme esitysteknisiä ratkaisuja erilaisiin käyttöympäristöihin. Suunnitelluvaiheessa voimme tehdä asiakkaalle 3D mallinnoksen miltä tila tai tapahtuma tulisi näyttämään. Teemme kaikentyyppiset esitystekniset työt aina yhden mikrofonin kevyemmistä puhetilaisuuksista jäähalliluokan tapahtumiin. Toimitamme paikalle ääntä, kuvaa, videota, valoa, pyroa ja muita erikoistehosteita. Hoidamme kuntoon tapahtumapaikkasi kokonaisvaltaisen järjestelmäsuunnittelun. Sinä esität toiveesi, me hoidamme toteutuksen.

Kysy lisää:

Ari Kyllönen, 050 3216 914

Niko Stenroos, 050 4140 346

Jukka Kiljunen, 050 5646 388

info

Katso myös nettisivumme.

Amj Turku Audio Oy, Lieto