Amiedu, Helsinki
Amiedu, Helsinki
Amiedu
Ami-säätiö sr
Y-tunnus:
0213612-0

Ammatillinen kouluttaja, joka kouluttaa yksilöitä ja kehittää työyhteisöjä

Amiedu tunnetaan Suomen suurimpana ammatillisen lisäkoulutuksen järjestäjänä sekä työvoimapoliittisen koulutuksen tuottajana. Olemme myös merkittävä kotoutumiskoulutuksen ja työperäisten maahanmuuttajapalveluiden osaaja. Onnistumme työssämme linkittämällä koulutus- ja muut kehittämispalvelut tukemaan asiakkaan liiketoiminnan tavoitteita.

Amiedu on kouluttanut yksilöitä ja kehittänyt organisaatioiden osaamista jo yli 40 vuotta. Meillä opiskelee vuosittain yli 26 500 aikuista. Amiedussa työskentelee noin 330 koulutuksen asiantuntijaa ja lisäksi käytössämme on laaja asiantuntijaverkosto.

Koulutuksella rakennat osaamistasi!

Onko tavoitteenasi ammatinvaihto, urasi kehittäminen tai todistus osaamisestasi?

Amiedun koulutustarjonnasta voit valita itsellesi sopivimman vaihtoehdon. Valikoimassamme on koulutuksia 14 eri ammattialasta. Voit suorittaa tutkintoja tai osallistua eri pituisiin lisä- ja täydennyskoulutuksiin. Teemme sinulle henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman, jossa huomioimme nykyisen osaamisesi sekä tavoitteesi. Monilla aloilla opiskelu ja tutkintojen suorittaminen onnistuu hyvin myös työn ohessa.

Kokonaisvaltaiset ratkaisut organisaation osaamisen kehittämiseen ja muutoksen hallinnan tukemiseen

Amiedu tarjoaa kokonaisvaltaiset ratkaisut organisaation osaamisen kehittämiseen sekä muutoksen hallinnan tukemiseen. Autamme yritystä tunnistamaan strategiset muutostarpeet ja valmennamme työntekijät kohtaamaan tulevaisuuden haasteet. Tuemme organisaatiota muutosviestinnän suunnittelussa ja tarjoamme konsultointipalveluita liiketoimintaprosessien kehittämiseksi. Kattava palveluvalikoimamme sisältää räätälöidyt, liiketoimintalähtöiset valmennukset, ammatilliset tutkinnot ja sertifikaatit sekä koulutusten hallinnointi- ja rahoitusratkaisut. Toimimme valtakunnallisesti laajan yhteistyöverkostomme kautta. Palveluratkaisumme tulokset ovat konkreettisia ja niiden vaikuttavuus liiketoimintaan on mitattavissa.

Amiedu, Helsinki
Amiedu, Helsinki
Amiedu, Helsinki
Amiedu, Helsinki

Aukioloajat

Ma
Suljettu
Ti
Suljettu
Ke
Suljettu
To
Suljettu
Pe
Suljettu
La
Suljettu
Su
Suljettu