Komponentit haastaviin olosuhteisiin

AM-Koneistus Oy valmistaa vuosikymmenien kokemuksella kestäviä laatu­komponentteja äärimmäisen haastaviin olosuhteisiin. Koneistamiamme tuotteita käytetään päivittäin esimerkiksi valtamerien armoilla viranomais­veneissä ja syvällä suomalaisessa metsässä harvesterin­päissä. Lisäksi toimitamme komponentteja ja materiaaleja myös mm. logistiikka­teollisuuden, globaalin tiehöylä­teknologian, ase- ja puolustusvoimien sekä monenlaisten muiden teollisuus­alojen tarpeisiin.

Vahvuutemme on erinomainen asiakaspalvelu ja joustavuus. Valmistamme vaativat koneistus-, sahaus-, poraus-, hitsaus-, jyrsintä-, sorvaus- ja kokoonpanotyöt täysin asiakkaan toiveiden mukaisesti. Toimitamme tuotteet sovitussa aikataulussa, riippumatta siitä, onko kyseessä muutaman kappaleen vai tuhansien sarja. Tarvittaessa suunnittelemme sinulle yksilöllisen, sinun ja asiakkaasi tarpeita vastaavan täydellisesti sopivan komponentin.

Tuotteissamme kestävyys yhdistyy huoliteltuun ulkonäköön ja korkealaatuinen viimeistely on meille itsestäänselvyys. Modernin konekannan ansiosta olemme erittäin ketterä ja kustannustehokas valmistaja. Erikoisosaamistamme jo lähes 20 vuoden kokemuksella on karkaistujen akselien ja niveltappien valmistus.

AM-Koneistus Oy, Joensuu
AM-Koneistus Oy, Joensuu
AM-Koneistus Oy, Joensuu
AM-Koneistus Oy, Joensuu

Kokemuksia yrityksestä AM-Koneistus Oy

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.