Alcovi LKV Oy, Vantaa
Alcovi LKV Oy, Vantaa
Alcovi LKV Oy
Alcovi LKV Oy
Y-tunnus:
3018427-7

01520 VANTAA
Peltolantie 21 B 21, 01300 VANTAA

Me tunnemme kotisi.

Alcovi LKV on yksityinen, tämän päivän moderni välitystoimisto. Tarjoamme asiakkaidemme käyttöön uudenlaisen kokonaispalvelukonseptin, jota alalla ei ole ennen nähty!

Meillä on tietoa, taitoa ja tekniikkaa markkinoiden laadukkaimpaan ja parhaaseen näkyvyyteen verkkomedioissa. Erotumme muista alan toimijoista kokonaisvaltaisella kokemuksellamme ja iloisella asenteellamme. Me ymmärrämme, että kiinteistönvälitystyö on itse myynnin ohella myös asiantuntijatyötä, jossa erotellaan jyvät akanoista. Korostamme myynti- ja vuokrakohteidemme visuaalista ilmettä tuoden kotien parhaimmat puolet esiin. Visuaalisuus on kaikkea mitä näet - muun muassa kauniita valokuvia, tasokkaita myyntiesitteitä ja näyttäviä yksityiskohtia. Visuaalisuudella on tutkitusti suuri merkitys myynnin etenemisessä ja onnistumisessa, niin myyntiajoissa kuin toteutuvissa hinnoissa.

Tyytyväiset asiakkaat ovat toimintamme kulmakivi, joista olemme riippuvaisia, tänään ja huomenna. Panostamme asiakassuhteisiimme kehittäen palveluamme jatkuvasti asiakkaidemme etua, tarpeita ja toiveita silmällä pitäen. Olemme helposti lähestyttävä välitystoimisto, joka puhuu asiakkaidensa kanssa samaa kieltä.

Lisäksi pidämme erityisen tärkeänä lakisääteisten velvoitteiden täyttämistä, joten niin kotisi myyminen kuin uuden ostaminen on kauttamme turvallista, kiitos juridisen osaamisemme. Olemme arvostetun Suomen Kiinteistönvälittäjät ry:n (SKVL) jäsenyritys, ja sitoudumme noudattamaan Hyvää Välitystapaa, joka takaa kanssamme avoimen, ehdottoman luotettavan ja reilun kaupankäynnin.

Alcovi LKV Oy, Vantaa
Alcovi LKV Oy, Vantaa
Alcovi LKV Oy, Vantaa
Alcovi LKV Oy, Vantaa

Aukioloajat

Su
00:00-24:00
Avoinna 24/7
Ma
00:00-24:00
Ti
00:00-24:00
Ke
00:00-24:00
To
00:00-24:00
Pe
00:00-24:00
La
00:00-24:00
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.

Kokemuksia yrityksestä Alcovi LKV Oy

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.