Lähetä viesti
Lähetä viesti

Tietotekniset työkalut ja ratkaisut vaativaan ammattikäyttöön.

Toimitamme ammattikäyttöön optimoidun ja laadukkaan liikkuvan henkilöstön IT-infran eri toimialoille. Järjestämme infralle kattavan laite- ja ohjelmistotuen sekä huolto- ja ylläpitopalvelut asiakastarpeen mukaan.

Aito Hand Held Oy on keskittynyt liikkuvan tiedonkäsittelyn mobiiliratkaisuihin jo neljällä eri vuosikymmenellä. Tarjoamme ammattikäyttöön laadukkaita ja edullisia laitteita eri toimialoille, järjestämme niille kattavan laite- ja ohjelmistotuen sekä huolto- ja ylläpitopalvelut asiakastarpeiden mukaan.

Tuotteitamme ovat mm.:

- Ajoneuvotietokoneet

- Infonäytöt

- Langattomat verkot

- PDA:t

- Tablettitietokoneet ja kannettavat

- Tarratulostimet

- Viivakoodinlukijat jne.

Aito Hand Held Oy kuuluu Aito Expert Group -konserniin. Konserniin kuuluu myös AitoSolutions Oyj, joka on tunnettujen ja luotettavien AitoID työajan- ja kulunvalvontaohjelmistojen asiantuntija.

Ota yhteyttä!

Verkkokauppa

Voit asioida helposti myös verkkokaupassamme. Astu sisään, ole hyvä.

Yrityksen tarina

Aito Hand Held Oy on suomalainen liikkuvan tiedonkäsittelyn mobiiliratkaisuihin keskittynyt yritys, jo neljällä eri vuosikymmenellä. Tarjoamme konsultoivaa it-laiteinfraan liittyvää ratkaisumyyntiä, jonka perusteella asiakkaamme saavat laiteinfraan liittyvän kokonaisratkaisun haluamassaan laajuudessa. Verkko- ja päätelaiteratkaisut perustuvat asiantuntijoidemme pitkään kokemukseen ja ammattitaitoon.

Viivakoodinlukijat ammattikäyttöön

Tuotemerkkejämme ovat mm. kestävyyttä vaativien olosuhteiden Honeywell Granit, Zebran Teollisuuslukijat, Datalogicin Gryphon-sarja, Aitomaticin sormiskanneri.

Tablettitietokoneet ja kannettavat ammattikäyttöön

Tuotemerkit mm. Honeywell, Getac, Panasonic ToughPad, Aito Tablet ja Zebra, jotka ovat erittäin kestäviä, käyttäjäystävällisiä ja suorituskykyisiä.

Tarratulostimet

Zebralta saat korttitulostimet, mobiilitulostimet, teollisuustulostimet, pöytätulostimet ja tulostustarvikkeet.

Ajotietokoneet ammattikäyttöön

Tuotemerkit Advantech Dlog, Zebra, Honeywell, jotka ovat suunniteltu käyettäväksi vaativissa jakelukeskuksien, tuotantolaitosten ja rahtitoimintojen ympäristöissä.

Aito Hand Held Oy, Kouvola
Aito Hand Held Oy, Kouvola
Aito Hand Held Oy, Kouvola
Aito Hand Held Oy, Kouvola
Aito Hand Held Oy, Kouvola
Aito Hand Held Oy, Kouvola
Aito Hand Held Oy, Kouvola
Aito Hand Held Oy, Kouvola
Aito Hand Held Oy, Kouvola
Aito Hand Held Oy, Kouvola
Tuotemerkit
Aito Tablet, Aitomatic, Ratiotec, Iiyama, Unitech, Glancetron, SXBlue, iKey, Brodit, Carcomm, Brother, Metapace, Globalsat, Soti, Bartender, Nicelabel, Opticon, Soredi, Xplore Technologies, Motion Computing, Xplore, Motion, Bluebird, TabletKiosk, RAM, RAM Mounts, Advantech Dlog, Dlog, Wavelink, Naurtech, Datalogic, Nordic ID, Ruckus Wireless, Ruckus, FIDS, Advantech, Elo, Motorola Solutions, Teklogix, Psion Teklogix, HHP, CAB, Sato, Epson, Citizen printers, Bixolon, Janam, Datamax-Oneil, Honeywell, Intermec, Symbol, Zebra, Psion, M3 Mobile, Point Mobile, Panasonic, Getac

Aukioloajat

Ma
Suljettu
Ti
Suljettu
Ke
Suljettu
To
Suljettu
Pe
Suljettu
La
Suljettu
Su
Suljettu