Varaa aika
Varaa aika

Aallon Auto on monimerkkikorjaamo, jossa huollamme ja korjaamme kaikkia automerkkejä. Huoltoa tilatessaan ja tarjousta pyytäessään asiakkaan ei tarvitse tietää kuin autonsa rekisterinumero ja sen hetkinen ajokilometrimäärä tai aika edellisestä huollosta.

Ammattilaisillamme on nykyautojen huollossa ja korjauksessa tarvittava tekninen tieto ja koulutus. Korjaamon testauslaitteistot ja työkalut ovat modernien autojen edellyttämällä tasolla ja korjaamo pystyy nopeasti hankkimaan lisätöissä tarvittavat varaosat. Varaosina käytämme alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia tarvikeosia

Palvelut

Herttoniemen korjaamomme tekee kaikkien merkkien määräaikaishuollot ja korjaukset. Huoltoa tilatessaan asiakkaan ei tarvitse tietää kuin autonsa rekisterinumero ja senhetkinen ajokilometrimäärä tai aika edellisestä huollosta.

Korjaamon henkilökunnalla on nykyautojen huollossa ja korjauksessa tarvittava tekninen tieto ja koulutus, korjaamon testauslaitteistot ja työkalut ovat modernien autojen edellyttämällä tasolla, ja korjaamo pystyy viiveettä hankkimaan lisätöissä tarvittavat varaosat.

Pesupalvelut

Autojen pesupalvelut Herttoniemen sekä Vihdin toimipisteiden yhteydessä. Työntekijöillämme on pesupalveluista jopa 20v kokemus. Käytämme laadukkaita tuotteita autosi hoitoon, tuotevalikoimaan kuuluu Presta, Ceramic Pro, Menzerna, Meguiars, Johnson Window Films.

Tykkää meistä Facebookissa, niin saat tietää ensimmäisten joukossa tarjouksistamme. Pesupalvelumme Facebookissa

Aallon Auto Oy, Helsinki
Aallon Auto Oy, Helsinki
Tuotemerkit
Alfa Romeo, Audi, Bentely, BMW, Chevrolet, Chrysler, Citroën, Dacia, Daewoo, Daihatsu, Dodge, Ferrari, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Isuzu, Jaguar, Jeep, Kia, Lada, Lancia, Land Rover, Lexus, Mazda, Mercedes-Benz, Mini, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Porsche, Renault, Saab, Seat, Skoda, Smart, Subaru, Suzuki, Toyota, Volkswagen, Volvo

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

Ke
08:00-17:00
Avoinna vielä 3h 33min
To
08:00-17:00
Pe
08:00-17:00
La
Suljettu
Su
Suljettu
Ma
08:00-17:00
Ti
08:00-17:00
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.