Aada Huonekalut & Sisustus

AADA on suomalainen perheyritys, jonka tuotevalikoimaan kuuluu tuhansia laadukkaita tuotteita, kaikissa eri tyylisuunnissa. Huonekaluista pienesineisiin ja kaikkea siltä väliltä. Ylivoimainen tuotteiden muokattavuus tarpeiden ja toiveiden mukaan. Suurin osa kalusteista julkitilakalustuksen laatuvaatimukset täyttäviä. Aada valmistaa huonekalut suoraan Euroopan tehtaissa, näin yritys voi itse määrittää myytävien tuotteiden laatuvaatimukset ja tarjota asiakkailleen todella laajat mahdollisuudet vaikuttaa tuotteen lopulliseen ulkoasuun. Ilman Keski-Euroopan brändilisiä hinnat ovat edullisia, suhteessa korkeaan laatuun ja muokattavuuteen. Yritys myy myös kaikkia merkittäviä Keski-Euroopan tuotemerkkejä, varsinkin projektimyynnissä, koskien isompia kalustuskohteita. Yritys valmistaa myös mittatilauspöytiä tammesta ja havupuusta. Satojen muokattavien puuhuonekalujen valikoima 40:ssä eri värissä. Tuoleja ja sohvia sadoilla laadukkailla kangasvaihtoehdoilla. Suurin osa tuotteista valmistetaan käsityönä asiakkaan toiveiden mukaan, siksi niissä on aito käsityön tuntu ja jälki. Yritys on tehnyt kansainvälistä, luotettavaa ja pitkäjänteistä kaupankäyntiä 30 vuotta. Kiinteä toimipaikka takaa sen, että yritys on tavoitetavissa huomennakin. Tuotevalikoiman lähtökohtana on yksilöllisyys, erilaiset, täyspuiset, ajattoman tyylikkäät ja kestävät tuotteet.

Yrityksen tarina

Liki 30 vuotta luotettavaa ja pitkäjänteisestä liiketoimintaa.

Aada on suomalainen perheyritys, jonka juuret ovat syvällä Pohjanmaan mullassa. Aadan omistajat, Arja ja Kari Rintamäki ovat kalustaneet suomalaisia koteja, hotelleja, ravintoloita ja edustustiloja vuodesta 1989 lähtien. Tunnetuimpia kalustuskohteita ovat mm. Inarinjärven Lomakylä, Wilderness Hotel Inari, Wilderness Hotel Nellim, Wilderness Hotel Muotka, Northern Light Village Saariselkä, Holiday Club Saariselkä, Holiday Club Kuusamon Tropiikki, Lapland Hotels Ounasvaara Chalets, Puijon Huippu Ravintola, Satulinna Hirvensalmella, Fransmanni-ravintolaketju, Sokos Hotellit ympäri Suomen, Lapland Hotel Olos, Kylpylä-Hotelli Järvisydän, Hotelli Sorsanpesä ja Ravintola Juurella ja Ravintola Äärellä Seinäjoki jne..

Yrittäjäuran ensimmäiset 15-vuotta kalustukset tehtiin Seinäjoen Antiikkitupa nimellä, etsien ja kunnostaen kaikki myytävät tuotteet itse. Antiikkitupa muutti Helsinkiin vuonna 1995, asiakkaidensa luokse.

Vuonna 2004 antiikki vaihtui uusiin huonekaluihin ja sisustusesineisiin. Aada Sisustus aloitti virallisesti oman toimintansa maaliskuussa 2004, Helsingissä Korkeavuorenkadulla 35 m2:n liiketilassa. Aada toimi reilun vuoden myös Fredrikinkadulla, kunnes muutti Herttoniemeen syksyllä 2006 jossa liike ja varasto sijaitsevat edelleen.

Aada Huonekalut & Sisustus, Helsinki
Aada Huonekalut & Sisustus, Helsinki
Aada Huonekalut & Sisustus, Helsinki

Aukioloajat

Ma
Suljettu
Ti
Suljettu
Ke
Suljettu
To
Suljettu
Pe
Suljettu
La
Suljettu
Su
Suljettu