murupolku logo/Huonekalut/Huonekaluliike Helsinki/Aada Huonekalut & Sisustus

Aada Huonekalut & Sisustus

AADA on suomalainen perheyritys, jonka tuotevalikoimaan kuuluu tuhansia laadukkaita tuotteita, kaikissa eri tyylisuunnissa. Huonekaluista pienesineisiin ja kaikkea siltä väliltä.

Ylivoimainen tuotteiden muokattavuus tarpeiden ja toiveiden mukaan.

Kalusteet ovat pääosin julkitilakalustuksen laatuvaatimukset täyttäviä.

Suuri osa Aadan huonekaluista valmistetaan suoraan Euroopan tehtaissa, näin yritys voi itse määrittää myytävien tuotteiden laatuvaatimukset ja tarjota asiakkailleen todella laajat mahdollisuudet vaikuttaa tuotteen lopulliseen ulkoasuun. Ilman Keski-Euroopan brändilisiä tehtaiden hinnat ovat edullisempia, suhteessa korkeaan laatuun ja muokattavuuteen.

Yritys myy myös kaikkia merkittäviä Keski-Euroopan tuotemerkkejä, varsinkin projektimyynnissä, koskien isompia kalustuskohteita.

Yritys valmistaa mittatilauspöytiä tammesta ja havupuusta. Tammipöydät ja tasot, sekä suurin osa tiikki ja mango kalusteista valmistetaan kierrätetystä puusta.

Satojen muokattavien täyspuisten Aada -huonekalusarjan valikoima, 40:ssä eri värissä. Tuoleja ja sohvia sadoilla laadukkailla kangasvaihtoehdoilla jne...

Suurin osa tuotteista valmistetaan käsityönä asiakkaan toiveiden mukaan, siksi niissä on aidon käsityön tuntu ja jälki.

Yritys on tehnyt kansainvälistä, luotettavaa ja pitkäjänteistä kaupankäyntiä yli 30 vuotta. Kiinteä toimipaikka takaa sen, että yritys on tavoitetavissa huomennakin. Tuotevalikoiman lähtökohtana on egolokisuus. Haluamme tarjota asiakkaillemme kestäviä, yksilöllisiä, täyspuisia ja ajattoman tyylikkäitä tuotteita.

Yrityksen tarina

Yli 30 vuotta luotettavaa ja pitkäjänteisestä liiketoimintaa.

Aada on suomalainen perheyritys.

Yrityksen omistajat, Arja ja Kari Rintamäki ovat kalustaneet suomalaisia koteja, hotelleja, ravintoloita ja edustustiloja vuodesta 1989 lähtien. Tunnetuimpia kalustuskohteita ovat mm. Uusi laajennus Hotelli Alma Seinäjoki, Northern Light Village Saariselkä ja Levi, Santa Claus Holiday Village Rovaniemi, Wilderness Hotel Inari, Wilderness Hotel Nellim, Wilderness Hotel Muotka, Holiday Club Saariselkä, Holiday Club Kuusamon Tropiikki, Lapland Hotels Ounasvaara Chalets, Puijon Huippu Ravintola, Satulinna Hirvensalmella, Fransmanni-ravintolaketju, Sokos Hotellit ympäri Suomen, Lapland Hotel Olos, Kylpylä-Hotelli Järvisydän, Hotelli Sorsanpesä ja Ravintola Juurella ja Ravintola Äärellä Seinäjoki jne..

Yrittäjäuran ensimmäiset 15-vuotta kalustukset tehtiin Seinäjoen Antiikkitupa nimellä, etsien ja kunnostaen kaikki myytävät tuotteet itse. Antiikkitupa muutti Helsinkiin vuonna 1997, asiakkaidensa luokse.

Vuonna 2004 antiikki vaihtui uusiin huonekaluihin ja sisustusesineisiin. Aada Sisustus aloitti virallisesti oman toimintansa maaliskuussa 2004, Helsingissä Korkeavuorenkadulla 35 m2:n liiketilassa. Aada toimi reilun vuoden myös Fredrikinkadulla, kunnes muutti Herttoniemeen syksyllä 2006 jossa liike ja varasto sijaitsevat edelleen.

Aada Huonekalut & Sisustus, Helsinki
Aada Huonekalut & Sisustus, Helsinki
Aada Huonekalut & Sisustus, Helsinki
Aada Huonekalut & Sisustus, Helsinki
Aada Huonekalut & Sisustus, Helsinki
Aada Huonekalut & Sisustus, Helsinki
Aada Huonekalut & Sisustus, Helsinki
Tuotemerkit
Projektimyynnissä kaikki

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

Ke
10:00-18:00
To
10:00-18:00
Pe
10:00-18:00
La
10:00-16:00
Su
Suljettu
Ma
10:00-18:00
Ti
10:00-18:00
Arkipyhät ja pyhät aina suljettu, varmista yksittäiset välipäivät soittamalla..
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.

Kokemuksia yrityksestä Aada Huonekalut & Sisustus

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.