Hae toimialalla: Musiikki Vihti
Täyden palvelun Harmonikkaliike Traditune Oy

Harmonikkojen myynnin ja kunnossapidon ammattilainen Uudellamaalla. Valikoimistamme löydät uudet Bugarit, Beltunat ja Hohnerit, sekä markkinoiden hyväkuntoisimmat ja laadukkaimmat käytetyt harmonikat. Voit myös halutessasi vuokrata harmonikan. Mikäli olet myymässä omaa soitintasi, voimme sopimuksen mukaan ottaa harmonikkasi myyntitiliin liikkeeseemme.

Arvostettu harmonikkahuoltomme on palvellut jo yli 20 vuotta.

Info

Italialaiset huippumerkit Beltuna ja Bugari edustavat alan ehdotonta parhaimmistoa. Hohner puolestaan tarjoaa erinomaista hinta-laatusuhdetta. Käytettyjen harmonikkojen valikoimasta löydät useita kiinnostavia vaihtoehtoja. Palvelemme ammattitaidolla kaikenikäisiä ja – tasoisia soittajia.

Yrityksen tarina

Vihdissä, entisessä Irjalan kyläkoulussa sijaitsevat kotimme, sekä yrityksemme toimitilat. Samassa pihapiirissä on harmonikkaverstas ja tunnelmallinen näyttelytila, missä kaikki soittimet ovat esillä ja testattavissa.

Pohjoismaiden johtava luottotieto- ja yritysinformaatiotalo Soliditet listasi Traditune Oy:n 2010 korkeimpaan AAA- luottoluokkaan.

Tiedämme, että uuden harmonikan hankinta vaatii pohdintaa. Haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden testata soittimia kiireettömästi sekä aikaa verrata eri vaihtoehtoja. Hanuristina ja pedagogina pystyn auttamaan oikean soittimen valinnassa kaikenikäisiä ja tasoisia soittajia.

Kierrämme aktiivisesti myös erilaisissa tapahtumissa ja pidämme useita harmonikkanäyttelyitä eri puolilla Suomea. Tarkista tiedot sivuiltamme ajankohtaista sivulta.

Uusien soittimien myynnissä uskomme pitkäjänteiseen yhteistyöhön laadukkaiksi havaittujen valmistajien kanssa. Meidän kannaltamme jatkuvuus ja pitkäjänteinen yhteistyö parhaiksi koettujen valmistajien kanssa on paras tapa päästä haluttuun lopputulokseen, eli tuoda Suomen markkinoille laadukkaita ja arvonsa säilyttäviä soittimia.

Käymme säännöllisesti Italiassa ja tunnemme henkilökohtaisesti alan käsityöläismestareita. Olemme vuosien mittaan oppineet tuntemaan useiden kielenvalmistajien tuotteita ja nähneet eri rakennusvaiheissa käytettävät materiaalit ja työmenetelmät. Me olemme myös saaneet mahdollisuuden välittää eteenpäin suomalaisen harmonikansoittajan erityistarpeita ja toivomuksia, mitä tulee soittimen painoon, kielten laatuun jne. Myös Suomen ilmasto asettaa soittimen rakenteelle omat vaatimuksensa, mikä on huomioitu valmistuksessa ja materiaaleissa.

Olet siis tervetullut käymään paikan päälle, kun hanuriasiat tulevat ajankohtaisiksi. Soita etukäteen ja sovi tulostasi, voit tulla myös iltaisin ja tarvittaessa sopimuksen mukaan viikonloppuisin.

Näytä koko teksti

Sijainti kartalla

Aukioloajat

ma
sop.muk
ti
sop.muk
ke
sop.muk
to
sop.muk
pe
sop.muk
la
sop.muk
su
sop.muk

Tuotemerkit

BUGARI, BELTUNA, HOHNER, GALASSI, FUSELLI, MUSITECH, MASTER SOUND, SENNHEISER, KOUVOLA, PIHLAJAMAA

Lisäyhteystiedot