Hae toimialalla: Apteekki Varkaus

Taulumäen apteekki

Kauppakatu 58, 78200 VARKAUS Apteekkeja Y-tunnus: 1619523-6
Taulumäen apteekki - Ovi sinun terveyteesi Varkauudessa!

Taulumäen apteekki Varkaudessa on tunnettu hyvästä asiakaspalvelustaan, laadustaan ja opetusapteekkitoiminnastaan.

Apteekki kuuluu Avainapteekki-ketjuun ja tarjoaa Avainasiakkailleen tuntuvat keskittämisedut.

sijaitsee keskeisellä paikalla Taulumäen torin kulmalla. Apteekkiin on , pysäköintitilaa on runsaasti apteekin lähistöllä. Sisääntuloa apteekkiin helpottaa lämmitetty kävelyluiska sekä automaattisesti avautuvat pariovet niin että pyörätuolilla, rollaattorilla tai lastenvaunujenkin kanssa apteekkiin pääsee vaivatta.

Päivystämme joka kolmas viikko, laajemmat aukiolot näet .

Tervetuloa palveltavaksi Taulumäen apteekkiin!

Tervetuloa Taulumäen apteekkiin.

Yrityksen tarina

Paljon on ehtinyt vettä virrata Saimaassa siitä hetkestä, kun apteekkari Bror Karl Hjalmar Paqvalén avasi Varkauden 2. apteekin ovet asiakkailleen ensimmäisen kerran ns. Pakarisen talossa Varkauden Leunanmäellä 23.9.1929.

Vuodet ovat vierineet, apteekkarit vaihtuneet, apteekki on muuttanut kolme kertaa ja apteekin nimikin on ehtinyt vaihtua Uudesta apteekista nykyiseksi Taulumäen apteekiksi. Mutta yksi asia on pysynyt: Taulumäen apteekki on aina tehnyt työtä asiakkaan parhaaksi!

Apteekkari Helena Toivakka: Kaikki työ mitä teemme lähtee asiakkaan tarpeista. Tyytyväinen asiakas on meille paras motiivi kehittää apteekkiamme edelleenkin.

Asioidessasi apteekissamme saat meiltä valmiin, tiedolla ja taidolla valmistetun tuotteen varustettuna koulutetun henkilön antamalla opastuksella.

Pelkkä lääkkeiden ja terveydenhoitotuotteiden myynti ei kuitenkaan riitä meille. Me haluamme olla aktiivisesti edistämässä väestön kokonaisvaltaista terveyttä. Siksi järjestämme teemapäiviä erilaisista terveyteen ja hyvään oloon liittyvistä aiheista.

Olemme myös aktiivinen Liikkujan apteekki sekä mukana toteuttamassa monia valtakunnallisia kansanterveysohjelmia.

Näytä koko teksti

Sijainti kartalla

Aukioloajat

ma
09:00 - 18:00
ti
09:00 - 18:00
ke
09:00 - 18:00
to
09:00 - 18:00
pe
09:00 - 18:00
la
09:00 - 15:00
su
Suljettu

Tuotemerkit

Perinteisten lääke- ja terveydenhoitotuotteiden lisäksi laaja valikoima apteekkikosmetiikkaa (Vichy, Avene, Aco, Favora, LAR oche Posay, Widmer) sekä apuvälineitä (rollaattori, kävelykepit, liukuesteet kenkiin, raajatuet ym.)