Hae toimialalla: Valokuvaus Vantaa

Foto-Hakunila Avoin yhtiö

Laukkarinne 4, 01200 VANTAA Valokuvauspalveluja Y-tunnus: 0564437-4

Tietoa meistä

Palveluita ja tarvikkeita monipuolisesti ja joustavasti!

Foto-Hakunila on moderni digialan monitoimiliike. Meiltä saat hyvällä palvelulla passikuvat niin sähköisesti kuin perinteiset paperiversiot. Sähköinen passikuva suoraan poliisin lupahallintoon 17 euroa ja 4kpl paperisia passikuvia 14 euroa. Passikuvan ottajalle mukaan vielä 2 kpl erilaisia etuseteleitä.

Meiltä myös älypuhelimet, tabletit, senioripuhelimet ja perinteiset matkapuhelimet sekä erittäin laaja valikoima matkapuhelintarvikkeita. Jos jotain ei löydy sisällä, tilataan se.

Aina edulliseen hintaan muistitikut sekä muistikortit niin puhelimiin kuin digikameroihin. Kameroiden lisäksi valokuvaustarvikkeet löydät kattavasti meiltä, esimerkiksi paljon erilaisia valokuvakehyksiä.

Kellojen lisäksi myös paristonvaihto kelloihin ja muihin laitteisiin sekä kattava valikoima erilaisia paristoja. Erittäin laadukkaat, aidosti suomalaiset Color-Kolmion digikuvat ja muut tuotteet kätevästi meiltä noudettuna ilman postikuluja.

Olemme joustavia, jollet siis löydä täysin mieleistäsi vaihtoehtoa, kysy ihmeessä, saamme tilattua toiveidesi mukaisia laitteita myös suoraan maahantuojilta kätevästi.

Taipaleemme alkoi vuonna 1984 ja meidät löydät Vantaan Hakunilasta, liikekeskuksen ylimmästä kerroksesta kuten kanta-asiakkaamme hyvin tietävätkin. Katso myös viimeisimmät tarjoukset

Jos et ole ennen käynyt liikkeessämme, niin alla olevasta kartasta saat reittiohjeet kätevästi, tervetuloa palveltavaksi myös matkan varrella!

Sijainti kartalla

Aukioloajat

ma
09:00 - 18:00
ti
09:00 - 17:30
ke
09:00 - 17:30
to
09:00 - 17:30
pe
09:00 - 18:00
la
10:00 - 14:00
su
Suljettu

Tuotemerkit

Sonera, Nokia, Fuji, Samsung, Braun, Zenith, Panasonic, Olympus, Philips, Sony, Asus, Leijona, Lorus, Pulsar, Seiko, Casio, Huawei, Eirikuva, Cullmann, Magnesit, Insmat, Nedis, Logitech, Creative, Acer