Hae toimialalla: Kukkakauppa Vantaa
Palveleva kukkakauppa Vantaan Koivuhaassa

KUKKATOIMITUKSET VANTAA, HELSINKI, ESPOO

Koivuhaan Kukkakauppasta saat kaikki floristipalvelut ammattitaitoisesti. Haluamme toteuttaa vaativimmatkin tavoitteesi erilaisiin niin iloisiin kuin suruisiinkin tarpeisiin. Autamme tarvittaessa valitsemaan tilanteeseesi sopivat kukat, kimput, viherkasvit tai asetelmat. Kukkakimppujen, -asetelmien, surusidontatöiden ja morsiussidonnan lisäksi meiltä löytyy laaja valikoima luonnonläheisiä ideoita ja tuotteita erilaisiin lahja- ja juhlatarpeisiin. Kiireiselle meillä on aina hyvä valikoima kukkakimppuja, laadukkaita -asetelmia ja viherkasveja valmiina. Tule tutustu ja kerro toiveesi uskomme että yhdessä toteutamme ajatuksesi pohjalta tavoitteesi ilahduttaa itseäsi ja ystäviäsi. Liikkeemme sijaitsee Koivuhaan liikekeskuksen pääsisäänkäynnin vieressä. Aivan vieressä on runsaasti ilmaisia parkkipaikkoja. Tilauksien noutaminen ja meillä asiointi on erinomaisten yhteyksien puolesta helppoa. Verkkokaupassa voit helposti tilata kukat erilaisin tarkoituksiin. Muualle Suomeen ja maailmalle Interflora kukkavälitys.

Tervetuloa!

Surukukat ja hautajaiskukat

Olemme erikoistuneet suruvalittelu- ja hautajaiskukkien toimittamiseen suoraan kotiin tai siunaustilaisuuteen Vantaan, Helsingin, Espoon ja Kauniaisten alueille.

Voit tilata kukkalaitteet suoraan verkkokaupasta, www.kukkia.net tai soittamalla meille: 044 585 8887.

Yrityksen tarina

Meiltä saat kaikki floristipalvelut ammattitaitoisesti. Haluamme toteuttaa vaativimmatkin tavoitteesi erilaisiin niin iloisiin kuin suruisiinkin tarpeisiin. Autamme tarvittaessa valitsemaan tilanteeseesi sopivat kukat, kimput, viherkasvit tai asetelmat.

Kukkakimppujen, -asetelmien, surusidontatöiden ja morsiussidonnan lisäksi meiltä löytyy laaja valikoima luonnonläheisiä ideoita ja tuotteita erilaisiin lahja- ja juhlatarpeisiin. Kiireiselle meillä on aina hyvä valikoima kukkakimppuja, laadukkaita -asetelmia ja viherkasveja valmiina. Tule tutustu ja kerro toiveesi uskomme että yhdessä toteutamme ajatuksesi pohjalta tavoitteesi ilahduttaa itseäsi ja ystäviäsi.

Liikkeemme sijaitsee Koivuhaan liikekeskuksen pääsisäänkäynnin vieressä. Aivan vieressä on runsaasti ilmaisia parkkipaikkoja. Tilauksien noutaminen ja meillä asiointi on erinomaisten yhteyksien puolesta helppoa. Verkkokaupassa voit helposti tilata kukat erilaisin tarkoituksiin.

Näytä koko teksti

Sijainti kartalla

Aukioloajat

ma
10:00 - 18:00
ti
10:00 - 18:00
ke
10:00 - 18:00
to
10:00 - 18:00
pe
10:00 - 19:00
la
09:00 - 16:00
su
12:00 - 16:00