Hae toimialalla: Harrastuskurssit Vantaa

StepUp School Vantaa

Patotie 2, 01600 VANTAA Tanssikouluja, liikuntakouluja Y-tunnus: 0666613-7
Rakkaudesta tanssiin, esiintymiseen ja hyvään oloon

StepUp Oy on vuonna 1987 perustettu yritys, jonka toiminta jakautuu StepUp Agencyn ja StepUp Schoolin alle.

Tervetuloa tanssimaan StepUp Schooliin! Meiltä löydät tanssitunnit lapsille, nuorille ja aikuisille. Panostamme huippuopettajiin ja positiiviseen tunnelmaan voidaksemme tarjota sinulle onnistumisen elämyksiä liikunnan parissa.

StepUpin toiminnan kulmakiviä ovat aina olleet iloisuus, rehellisyys ja ammattimaisuus. Show- ja streettanssi sekä musiikkiteatteri ovat intohimomme ja löydätkin meiltä monipuolisen tuntitarjonnan näistä lajeista.

Lippuvaihtoehtomme ovat monipuoliset. Voit käydä tunneilla oman tahtisi mukaan joko kertalipuilla, sarjalipuilla, kausimaksuilla tai Anytime-kortilla. Ennen ensimmäistä käyntiäsi tutustu aikatauluun, hinnastoon ja ilmoittautumisohjeeseen.

StepUp Agency

StepUp Agency tuottaa ohjelmapalveluita, välittää esiintyjiä ja malleja sekä valmistaa esiintymisasuja. StepUp Dancers on Suomen suurin yksityinen tanssiryhmä. StepUpin listoilta löytyvät niin tanssijat, mallit, pr-henkilöt, bändit kuin juontajatkin.

StepUp School

StepUp School on lukuisine huippuopettajineen yksi Suomen johtavista show- ja streettanssilajeihin keskittyneistä tanssikouluista. StepUp School tarjoaa opetusta kaikenikäisille aloittelijoista ammattilaisiin.

Näytä koko teksti

Sijainti kartalla

Aukioloajat

ma
16:00 - 19:00
ti
15:30 - 20:00
ke
15:45 - 20:00
to
15:45 - 19:45
pe
16:45 - 19:15
la
10:00 - 13:15
su
Suljettu

Tuotemerkit

StepUp Agency, Skene musiikkiteatterikoulu, StepUp School