Brenntag Nordic Oy

Äyritie 16, 01510 VANTAA Teollisuuskemikaalit Y-tunnus: 0195757-6
Brenntag Suomi

BRENNTAG NORDIC OY

Olemme Brenntag ryhmän Pohjoismainen osa, maailmanlaajuinen markkinajohtaja kemikaalijakelun kokonaistoimittajana. Tarjoamme nykyaikaisen teollisuus- ja erikoiskemikaalien jakeluverkoston kemikaalien valmistajille sekä kemianteollisuudelle maailmanlaajuisesti.

Laajalla toimittajaverkostolla sekä yli 10 000 tuotteella Brenntag tarjoaa keskitetyn kaupan ratkaisuja yli 180 000 asiakkaalleen. Tuomme lisäarvoa asiakkaillemme ja toimittajillemme oikea-aikaisilla toimituksilla, sekoituspalveluilla, malliformulaatiolla, uudelleenpakkaus ja varastonhallinta palveluilla sekä laajalla teknisellä tuella.

Brenntag Nordic tarjoaa paljon muutakin kuin kemikaalien jakelua. Hankimme tuotteemme tunnetuilta ja luotettavilta kemikaalien valmistajilta ja välitämme ne asiakkaillemme heidän toivomissaan toimituserissä. Yksilölliset ratkaisut kemikaalien prosessointiin ja käsittelyyn kuuluvat myös palvelukonseptiimme. Kemikaaliteollisuuden uusimmat innovaatiot esittelemme asiakkaillemme ensimmäisten joukossa. Turvallisuus ja luotettavuus ovat avainasemassa toiminnassamme.

Sijainti kartalla