Ihattula Oy Työpaja Loisto

Erkontie 21 A, 23450 LOKALAHTI Työpajoja Y-tunnus: 2041508-6

Tietoa meistä

Asumisyksikkö Loisto

Asumisyksikkö Loisto tuottaa kuntouttavaa asumispalvelua Uudenkaupungin Lokalahdella. Loisto tarjoaa palveluasumista, joka on aluehallintoviraston (AVI) valvomaa toimintaa.

Lisäksi Asumisyksikkö Loistossa on tukiasuntoja, jotka kuuluvat oman kunnan sosiaalitoimen valvontaan. Asuminen Asumisyksikkö Loistossa on ehdollista asumista liittyen kuntouttavaan toimintaan.

Asumisyksikkö Loisto on perustettu vuonna 2005 Lokalahdelle. Siinä on 12 asumispaikkaa kahdessa rivitalossa Lokalahden keskustassa. Kullakin asukkaalla on oma 29:n tai 35 neliömetrin yksiö. Lisäksi käytössä on yhteinen harrastustila biljardipöytineen ja kuntolaitteineen sekä yhteinen pesutupa.

Työpaja Loisto

Työpaja Loisto toimii entisen kauppakiinteistön tiloissa Lokalahden keskustassa. Käytössä on neljä eri rakennusta. Työpaja Loisto järjestää työtoimintaa myös asumisyksikön ulkopuolisille henkilöille yhteistyössä kuntien ja työvoimatoimiston kanssa.

Yhdessä rakennuksessa toimii metallipaja, jossa teemme alihankintana hevoskärryjä sekä muita metallialan töitä. Pajatoimintaan kuuluvat myös erilaiset pienimuotoiset rakennustyöt.

Sijainti kartalla