Hae toimialalla: Kukkakauppa Turku
PAIKALLISTA OSAAMISTA,KUKAT MYÖS NETISTÄ!

Turkulaisen kukkakauppa Kukka-Tuiren palveluihin kuuluvat kaikki sidontatyöt kukista aina häistä hautajaisiin. Sidomme mm. kyläkukat, vauvaonnittelut, morsiuskimput ja surukukat ammattitaidolla asiakkaan toiveita noudattaen. Leikkokukkavalikoimamme on aina runsas ja ruukkukukkavalikoimamme vaihtelee kausittain. Lisäksi valikoimiimme kuuluvat taimet, kynttilät, lyhdyt, havutyöt, hieman lahjatavaroita, ruukut ja adressit.

Halutessasi muistaa ystävää tai liiketuttavaa välitämme myös kukkalähetyksesi ympäri maailman.Kukkavälitys palveluumme on lisäytty oma verkkokauppa kukka-tuire.fi. Kuulumme myös Dataflora -kukkavälitysketjuun.

Ammattitaitoisen kädenjäljen lisäksi haluamme tarjota sinulle iloisen ja päivääsi piristävän palvelun aina kiireenkin keskellä.

Lämpimästi tervetuloa!

Sijainti

Kukka-Tuire sijaitsee kaupungin itäisellä puolella hautausmaan kupeessa sopivien liikenneyhteyksien varrella. Iso parkkipaikka edessämme takaa vaivattoman asioinnin kiireisillekin. Lisäksi bussien 9 ja 12 pysäkit sijaitsevat myös vieressämme.

Sijainti kartalla

Aukioloajat

ma
08:30 - 18:00
ti
08:30 - 18:00
ke
08:30 - 18:00
to
08:30 - 18:00
pe
08:30 - 14:00
la
Suljettu
su
Suljettu

Lisäyhteystiedot