Tampereen Puristeosa

Teivaalantie 7, 33400 TAMPERE Metallituotteita Y-tunnus: 2414837-6

Tietoa meistä

Pienosien valmistus koko Suomen alueelle

Tampereen Puristeosa on vuonna 2011 perustettu ohutlevystä tehtäviin pienosiin erikoistunut yritys. Sen toiminta on suoraa jatkoa vuonna 1969 perustetulle Metallitekniikka Oy:lle ja Fermex Ky:lle ja Markkinointi ja Metalli Aaltonen Ky:lle. Toimitilamme sijaitsee Tampereella Lielahden teollisuusalueella.

Toiminnassamme olemme keskittyneet ohutlevynauhasta epäkeskopuristimilla valmistettaviin tuotteisiin. Tuotteita valmistamme mm. kylmävalssatusta teräs-, kupari-, alumiini- ja messinkinauhasta. Myös teräslankaa taivutamme haluttuun muotoon. Tyypilliset paksuudet 0,3 - 5 mm. Sarjakoko vaihtelee yksittäisistä kappaleista kymmeniin tuhansiin. Suoritamme myös pistehitsaukset, niittaukset ja monenlaiset pintakäsittelyt. Tuotannossa tarvittavat työkalut valmistamme pääosin itse. Valmiit tuotteet toimitamme asiakkaan toiveiden mukaisesti kasattuina, pintakäsiteltyinä ja pakattuina.

Metalliosat teollisuudelle sekä kenkä- ja nahkateollisuudelle

Epäkeskopuristuksella voidaan levynauhaan tai aihioon lävistää monenlaisia reikiä, tehdä taivutuksia, lyödä erilaisia matalia muotoja tai leimoja sekä leikata kappaleita levystä irti. Erikoisosaamistamme ovat kenkä- ja nahkateollisuuden koristeet ja soljet.

Sijainti kartalla