Hae toimialalla: IT-palvelut Tampere
Fresh IT - Kassaratkaisuja jo vuodesta 2011

Fresh IT Oy on käyttäjäystävällisiin kassalaitteisiin ja videovalvontajärjestelmiin erikoistunut tietotekniikan palveluyritys.

Tarjoamme asiakkaillemme heidän liiketoimintaansa tukevia avaimet käteen -ratkaisuja aina suunnittelusta ja asentamisesta huoltoon ja ylläpitoon.

Yrityksemme tuottaa myös Solmio mobiilikassa-applikaatiota. Solmio-kassa pitää asiakkaat tyytyväisenä tarjoamalla nopean vaihtoehdon käteis- ja korttimaksamiseen siellä missä jonot ovat perinteisesti pitkiä ja nopeus valttia.

Solmio - Kassa tilanteisiin joissa viivytyksellä on hintalappu

Solmio on kassajärjestelmien gepardi. Se on lajinsa nopein ja tehokkain. Kassan pystyy kiinnittämään rannekkeeseen, jonka ansiosta sen voi ottaa mukaan vaativiinkin olosuhteisiin.

Solmion avulla pystyt parantamaan asiakaspalvelua ja lisäämään myynnin mahdollisuuksia. Kosketusnäytöllinen käyttöliittymä on helppo omaksua ja ottaa käyttöön aloilla, joilla työskentelee paljon tilapäistyövoimaa ja osa-aikaisia työntekijöitä.

Solmio-kassa on aidosti langaton kassa. Mobiili kassaratkaisu mahdollistaa henkilöstön vapaan liikkumisen myymälässä. Ei turhia johtoja!

Sijainti kartalla

Aukioloajat

ma
09:00 - 18:00
ti
09:00 - 18:00
ke
09:00 - 18:00
to
09:00 - 18:00
pe
09:00 - 18:00
la
Suljettu
su
Suljettu

Tuotemerkit

Solmio