Tietoa meistä

Sorvausta ja jyrsintää monipuolisesti tinkimättömällä laadulla aina aikataulussa. Tarjoamme luotettavaa, laadukasta ja joustavaa osien valmistusta. Toimintamme perustuu pitkään kokemukseen, ammattitaitoiseen henkilökuntaan, nykyaikaiseen konekantaan ja tahtoon tehdä tinkimättömästi laadukkaita tuotteita sovitussa aikataulussa. Päätuotteemme on koneen osien valmistus asiakkaan toiveiden mukaisesti yksittäiskappaleista suurempiin sarjoihin. Koneistamamme tuotteet on mahdollista saada myös valmiiksi lämpökäsiteltyinä tai pinnoitettuna.

Yrityksemme päätavoitteena on tuottaa asiakkaillemme mahdollisimman laadukkaita tuotteita ja osia. Kappaleiden laatua valvotaan tarkasti prosessin jokaisessa eri vaiheessa. Myös ympäristötekijät ja kestävät arvot on otettu yrityksessämme huomioon.

Meistä saat yrityksellesi pitkäaikaisen ja laadukkaan yhteistyöyrityksen, tarvitsetpa kumppania sitten tuotekehitykseen tai sarjavalmistukseen. Laajat kontaktiverkostomme takaavat monipuolisen osaamisen toimintamme eri osa-alueilla.

Lisää palveluistamme saat kysymällä tai katsomalla kotisivuiltamme TÄSTÄTervetuloa!

Sijainti kartalla

Tuotemerkit

CNC-sorvi CNC-koneistuskeskus CNC-jyrsinkone Manuaalisorvit Sahat Säteispora Manuaalijyrsinkoneet