Hae toimialalla: Majoitus Savonlinna
Terveyttä, hyvinvointia ja hemmottelua Kruunupuistossa

Kruunupuisto toteuttaa kuntoutus-, hotelli-, matkailu- ja hyvinvointipalveluja ainutlaatuisessa kansallismaisemassa Punkaharjulla.

Kruunupuisto on historiallinen kohde osana Punkaharjun kansallismaisemaa Saimaan kauneimmalla paikalla. Kruunupuisto on todellinen vapaa-ajan paratiisi, haluatpa liittää vapaa-aikaasi upeaa harjuluontoa tai vesi- ja kuntoiluelämyksiä sisällä ja ulkona.

Loma Punkaharjun upeassa ympäristössä on täynnä aktiviteetteja ympäri vuoden, kuten pyöräilyä, sauvakävelyä, lumikenkäilyä ja retkiluistelua, myös perinteiset höyrylaivat risteilevät ohi kesällä lähes päivittäin. Puhtaassa harjuluonnossa voi poimia marjoja ja sieniä sekä pulahtaa kirkkaaseen järviveteen. Alueen maisemista on helppo nauttia merkityillä reiteillä tai harjulla risteilevillä poluilla. Jyhkeiden mäntyjen välistä pilkottavat Puru-ja Pihlajavesi välkehtivät kesäpäivinä kirkkaana, eikä ole vaikea ymmärtää miksi Punkaharju houkuttelee ihmisiä vuosi toisensa jälkeen.

Vahva asiantuntemus, pitkä kokemus, järviluonto ja viihtyisät toimitilat takaavat onnistuneen kokemuksen niin lomalla kuin kuntoutuksessa. Sinä valitset ja me toteutamme toiveesi.

Kruunupuistossa sinulla on mahdollisuus valita oma polkusi asiantuntevaan kuntoutukseen tai arjessa selviämiseen.

Kehitämme moniammatillista osaamistamme jatkuvasti tutkimus- ja kehittämistoimintamme kautta, jotta pystymme entistä paremmin palvelemaan asiakkaitamme terveyteen ja hyvinvointiin liittyvissä kysymyksissä elämän eri tilanteissa. Kruunupuistossa kuntoutetaan yhteistyössä KELAN, Valtiokonttorin, vakuutus- ja työeläkeyhtiöiden sekä järjestöjen, Raha-automaattiyhdistyksen ja terveydenhuollon kanssa. Kruunupuisto toteuttaa sairausryhmäkohtaista kuntoutusta, ammatillista kuntoutusta, yksilöllistä kuntoutusta, veteraanikuntoutusta sekä työkykyarvioita. Kruunupuisto toimii myös kuntoutuksen yhteistyökumppanina potilasjärjestöille. Asiakas voi hakeutua kuntoutukseen myös omalla kustannuksellaan itse maksaen, jolloin sinulle suunnitellaan sopiva kuntoutus.

Kruunupuisto on todellinen vapaa-ajan paratiisi, haluatpa liittää vapaa-aikaasi upeaa harjuluontoa tai vesi- ja kuntoiluelämyksiä sisällä ja ulkona. Punkaharju on kaikkina vuodenaikoina ainutlaatuinen ja Savonlinnan seudulla riittää näkemistä ja kokemista jokaiselle.

Asiakkaan yksilölliset tarpeet ja hyvinvointi ohjaavat toimintaamme. Palvelemme asiakkaitamme suurella sydämellä.

Tervetuloa viihtymään!

Sijainti kartalla

Aukioloajat

ma
08:00 - 21:00
ti
08:00 - 21:00
ke
08:00 - 21:00
to
08:00 - 21:00
pe
08:00 - 21:00
la
09:00 - 21:00
su
09:00 - 21:00