Kruunupuisto Oy

Vaahersalontie 44, 58450 PUNKAHARJU Kuntoutuslaitoksia Y-tunnus: 2041174-7
Terveyttä, hyvinvointia ja hemmottelua Kruunupuistossa

Kruunupuisto toteuttaa kuntoutus-, hotelli-, matkailu- ja hyvinvointipalveluja ainutlaatuisessa kansallismaisemassa Punkaharjulla.

Vahva asiantuntemus, pitkä kokemus, järviluonto ja viihtyisät toimitilat takaavat onnistuneen kokemuksen niin lomalla kuin kuntoutuksessa.

Kruunupuistossa sinulla on mahdollisuus valita oma polkusi asiantuntevaan kuntoutukseen tai arjessa selviämiseen. Kruunupuisto toteuttaa sairausryhmäkohtaista kuntoutusta, ammatillista kuntoutusta, yksilöllistä kuntoutusta, veteraanikuntoutusta sekä työkykyarvioita.

Kehitämme moniammatillista osaamistamme jatkuvasti tutkimus- ja kehittämistoimintamme kautta, jotta pystymme entistä paremmin palvelemaan asiakkaitamme terveyteen ja hyvinvointiin liittyvissä kysymyksissä elämän eri tilanteissa. Kruunupuisto toteuttaa kuntoutusta yhteistyössä KELAN, Valtiokonttorin, vakuutus- ja työeläkeyhtiöiden sekä järjestöjen, Raha-automaattiyhdistyksen ja terveydenhuollon kanssa. Asiakas voi hakeutua kuntoutukseen myös omalla kustannuksellaan. Kruunupuisto toimii myös kuntoutuksen yhteistyökumppanina potilasjärjestöille.

Kruunupuisto on todellinen vapaa-ajan paratiisi, haluatpa liittää vapaa-aikaasi upeaa harjuluontoa tai vesi- ja kuntoiluelämyksiä sisällä ja ulkona. Punkaharju on kaikkina vuodenaikoina ainutlaatuinen ja Savonlinnan seudulla riittää näkemistä ja kokemista jokaiselle.

Asiakkaan yksilölliset tarpeet ja hyvinvointi ohjaavat toimintaamme. Palvelemme asiakkaitamme suurella sydämellä.

Tervetuloa viihtymään!

Sijainti kartalla

Aukioloajat

ma
08:00 - 21:00
ti
08:00 - 21:00
ke
08:00 - 21:00
to
08:00 - 21:00
pe
08:00 - 21:00
la
09:00 - 21:00
su
09:00 - 21:00