logo

Hae koko Suomesta tai läheltäsi

Hae henkilöitä nimellä tai numerolla

Hae yrityksiä

Hae palveluita läheltäsi

Hae yrityksiä tai palveluita

Hae koko Suomesta tai läheltäsi


Salo
/Admin Partners Oy

Admin Partners Oy

Peurankatu 20, 24100 Salo

Suljettu

Päätoimiala:

Tilitoimisto

profile-1
Soita: 040 125 7184Verkkosivusto

Tilitoimisto-, taloushallinto- ja talouspäällikköpalvelua PK-yrityksille joustavasti yrityksesi tarpeiden mukaisesti - sähköisesti, nykyaikaisesti ja reaaliaikaisesti

Ti litoimisto- , taloushallinto ja talouspäällikköpalvelut

Tilitoimisto Admin Partners Oy on vuonna 2006 perustettu salolainen, kokonaisvaltaisia, sähköisiä taloushallinto- ja tilitoimistopalveluja tarjoava yritys.Ydinajatuksenamme on, että voit luottaa siihen, että lakisääteiset velvoitteet tulevat huolellisesti ja nopeasti hoidetuiksi. Haluamme aidosti ymmärtää liiketoimintaasi ja olla tukenasi yrityksesi eri kehitysvaiheissa.

Haluamme olla yrityksesi tukena ja neuvonantajana yrityksesi kehitys- ja kasvuvaiheissa. Meillä sinua ei pompotella kirjanpitäjältä kirjanpitäjälle. Palvelukielenä suomi ja englanti.

Vankan ammattiaidon ja kokemuksen taustalla on pitkä työkokemus erilaisista kansainvälisistä yritysympäristöistä ja monipuolisista taloushallinnon tehtävistä sekä arvostettu Taloushallintoliiton KLT-kirjanpitäjän tutkinto.

Ulkoista taloushallintosi – säästät aikaa ja rahaa ja pystyt keskittymään olennaiseen.

Kirjanpito ja taloushallinto toteutetaan tehokkaasti Visman Fivaldi -taloushallinto-ohjelmalla. Voit itse seurata yrityksesi taloutta helposti ja reaaliaikaisesti helppokäyttöisen, selainpohjaisen ohjelmiston avulla ajasta ja paikasta riippumatta.

Tilitoimistopalvelumme kattavat laajasti eri taloushallinnon palvelut, kuten kirjanpito, tilinpäätökset, konsernitilinpäätökset, vero- ja muut viranomaisasiat, alv-asiat, osto- ja myyntireskontrien hoito, laskujen maksu, laskutus, palkkahallinto, tulosseuranta kuukausittain.

Rakennetaan yrityksellesi sopiva palvelukokonaisuus ja sovitaan, mitä toimintoja yrityksenne haluaa hoitaa itse ja mitkä toiminnot on järkevää ulkoistaa tilitoimistolle. Usein esimerkiksi myyntilaskutuksen yritykset hoitavat mielellään itse. Samoin ostoreskontran hoito voi olla toteutettuna niin, että yritys hoitaa reskontran omilla resursseillaan ja ehkä omassa toiminnonohjausjärjestelmässään, mutta tilitoimistomme valvoo ja ohjeistaa kirjauksia etänä ja toimii neuvonantajana.

Työnjako voidaan suunnitella joustavasti yrityksesi ja tilitoimistomme välillä riippuen yrityksesi omista henkilöresursseista ja yrityksesi käytössä olevista toiminnonohjaus- tai muista ohjelmistoista.

Mikäli yrityksesi käyttää toimistomme kanssa samaa järjestelmää, ei tarvita tuplatallennuksia ja kirjaukset näkyvät suoraan kirjanpidossa ja reskontrassa. Ajantasaista ja kustannustehokasta!

Ota yhteyttä!


Palvelualue

Yrityksen sijainti
Salo

SaloPeurankatu 2024100

Sijainti ja reitti

Peurankatu 20, 24100 Salo

60.37906923.16793
Katso reitti tähän osoitteeseenTilaa taksilogo

Talous- ja päättäjätiedot

Liikevaihto 2023

56 t.

Henkilöstö 2023

1

Enemmän taloustietoa

finder

Aukioloajat

Maanantai

09:00 - 16:00

Tiistai

09:00 - 16:00

Keskiviikko

09:00 - 16:00

Torstai

09:00 - 16:00

Perjantai

09:00 - 16:00

Lauantai

Suljettu

Sunnuntai

Suljettu

Tietoa

Admin Partners Oy

Päätoimiala: Tilitoimisto

Peurankatu 20, 24100 Salo

Y-tunnus: 20370893

Puhelin: 040 125 7184

Email: merja.merivuori@adminpartners.fi

www.adminpartners.fi


Saatat olla kiinnostunut

Kaipaatko minilomaa?

Day Spa

Bed and breakfast

Elämysmatkailu

Lomaosakkeet, lomahuoneistot

Haluatko uudistaa hiustyylin?

Kampaamot ja parturit

Parturi

Lataa Fonecta Caller sovelluskaupasta

Sovelluksella haet yhteystietoja ja tunnistat saapuvat puhelut

App StorePlay Store

Fonecta Caller

Caller Pro -tilaus

Fonecta Caller

Usein kysyttyä

Anna palautetta