Tietoa meistä

Puomitek Ky on yksi Suomen suurimpia aidan- ja porttien asennuksiin, huoltoihin sekä korjauksiin erikoistuneista yrityksistä. Suurimmat asiakkaamme ovat kaupungit ja kunnat, rakennusliikkeet sekä eri yritykset ja yhteisöt. Meiltä saat kaikki aluesuojauksen palvelut kustannustehokkaasti avaimet käteen periaatteella.

Asennamme verkko- ja elementtiaidat sekä portit kahdenkymmenen vuoden kokemuksella. Aitavaihtoehtoja sekä portteja on valikoimissamme useita ja löydämme varmasti juuri teille oikean ratkaisun valikoimistamme.

Puomitek Ky on erikoistunut myös erilaisten verkko- ja elementtiaitojen sekä porttien huolto- ja korjauspalveluihin. Kauttamme saatte ammattitaitoiset ja nopeat korjauspalvelut äkillistenkin vaurioiden tapahduttua.

Kilpailukykyinen työmaa-aidan hinta ja nopeat toimitukset.

Työmaa-aidat ovat oikea ratkaisu väliaikaiseen aitaamiseen sekä rakennustyömaiden suojaamiseen. Elementeistä koottava työmaa-aita soveltuu erinomaisesti myös esimerkiksi erilaisiin vähittäiskaupan ulkosesonkialueiden suojaamiseen tai vaikkapa erilaisten yleisötapahtumien aluesuojaukseen.

Sijainti kartalla