Hae toimialalla: Musiikki Rauma

Pihlajamaan Musiikki Oy

Vanhankirkonkatu 29 Kalatori, 26100 RAUMA Musiikkiliikkeitä Y-tunnus: 1912923-4

Tietoa meistä

Pihlajamaan Musiikki on Porissa, Raumalla ja Vaasassa toimiva täyden palvelun musiikkiliike. Meiltä saat maailman parhaimmat soitinmerkit laajasta valikoimastamme. Käytössäsi on kolmen liikkeen valikoima ja järjestämme koesoittoja veloituksetta missä tahansa liikeessä.

Soittotaitoiset myyjämme auttavat sinua soittimen valinnassa ja huoltomme säätää soittimen haluamaasi soittotuntumaan. Meiltä saat myös apua tuotteiden kaasaamisessa ja tarvittaessa toimituksessa kotiin.

Monipuoliseen palvelutarjontaamme kuuluvat muun muassa soitin- ja tarvikemyynti, soitinhuolto ja ääniratkaisujen suunnittelu ja toteutus. Porissa on musiikkikoulun monipuolinen tarjonta eri-ikäisille ja -tasoisille soittajille. Musiikki kuuluu kaikille!

Sijainti kartalla

Aukioloajat

ma
Suljettu
ti
11:00 - 18:00
ke
11:00 - 18:00
to
11:00 - 18:00
pe
11:00 - 18:00
la
11:00 - 14:00
su
Suljettu

Tuotemerkit

AKG, Audix dB, Behringer, Beyerdynamic, Bose, Carl Martin tc electronic, Casio, Clavia, Cort ESP Ltd, D'Addario dB, Dean, Dunlop, FBT, Fender, Fostex, George Steck & Co, Gibson, Ibanez, Kawai, Ludwig, Ludwig Ramses, M. Nevalainen, Mackie, MadBoy, Marshall, Martin, Peace, Pearl, Peavey, Pirastro, Ramses Superstar, RFC, Roland, Roland George, Schecter, Shure, Stagg, Steck, Superstar, Tama, Technologies, Tokai, TurboSound, Washburn, VGS, VocoPro, VOX, Yamaha