Hae toimialalla: Autotarvikkeet

Tarvikekeskus Oy Ranua

Moottoriajoneuvot, ajovarusteet, varaosat sekä huolto

Tarvikekeskuksella on kolme toimipistettä, Ranualla ja Rovaniemellä sekä Kemijärvellä. Ranualla Hillakulmassa yrityksellä on 2016 uudistetut n. 1200 m² myymälä-, korjaamo- ja toimistotilat. Rovaniemellä Saarenkylässä on 2012 uudistetut n. 2700 m² myymälä- ja korjaamotilat sekä Kemijärvellä n. 850 m² myymälä- ja korjaamotilat.

Edustamiimme tuotemerkkeihin kuuluvat mm. Arctic Cat, Honda, Husqvarna, Polaris ja Yamaha. Laitteita myös huolletaan ja korjataan jokaisessa toimipisteessä.

Valikoimiimme kuuluvat myös erilaiset IKH -työkalut ja traktoreiden varaosat sekä Fixus-ketjun autotarvikkeet ja -varaosat.

Tarvikekeskus Oy on useana vuotena palkittu parhaana Yamaha-, Polaris-, Arctic Cat-, ja Honda- mönkijä- ja kelkkakauppiaana.

Huoltopalvelut

Sattuiko vahinko vai olisiko tarve kausihuollolle tai pienille säädöille? Meiltä huolto- ja korjauspalvelut kaikkiin laitteisiin joita myymme.

Teemme Yamaha, Polaris, Honda, Arctic Cat sekä Husqvarna -merkkihuollot ja -takuukorjaukset mönkijöihin, moottorikelkkoihin, mopoihin, skoottereihin, moottoripyöriin, perämoottoreihin sekä moniin pienkoneisiin useiden vuosien kokemuksella.

Kysy myös muista huolloista! Ranualla teemme lisäksi autokorinkorjaukset, katsastushuollot ja sekä rengastyöt myös raskaalle kalustolle.

Kysy myös seuraavia huoltoja:

– määräaikais- ja kausihuollot

– iskunvaimentimien huollot ja säädöt

– lisävarusteiden asennukset

– katsastusremontit

Uutiskirje

Tilaa meiltä uutiskirje!

Vannevalitsin

Katso mitkä vanteet sopivat parhaiten autoosi!

Linkkejä

www.bridgestone.fi

www.turvallisetrenkaat.fi

www.parhaatrenkaat.fi

 

Muut linkit

http://www.bridgestone.fi

http://www.turvallisetrenkaat.fi

http://www.parhaatrenkaat.fi

http://www.vannevalitsin.fi

Aukioloajat

ma
08:00 - 17:00
ti
08:00 - 17:00
ke
08:00 - 17:00
to
08:00 - 17:00
pe
08:00 - 17:00
la
09:00 - 13:00

Lisäyhteystiedot

Aihealue

Autotarvikkeet

Y-tunnus

0730031-3

Tuotemerkit

Arctic Cat, Brandt Polaris, Yamaha, IKH, Fixus, Duell, AllRight, Honda, Husqvarna, SYM, aprilia, Piaggio, Hankook, Aeolus, Bridgestone, Firestone