Hae toimialalla: Koulutuspalvelut

Länsirannikon Koulutus Oy WinNova

Oma ala WinNovasta

WinNova on monialainen ammatillinen oppilaitos, jolla on tutkintoon johtavaa koulutusta yli 30 eri perustutkintoon ja yli 90 erikoisammattitutkintoon sekä muuta lisä- ja täydennyskoulutusta. Koulutustoimintaa järjestetään Satakunnassa ja Vakka-Suomessa. Varsinaisia toimipisteitä on Porissa, Raumalla, Laitilassa ja Ulvilassa. Yhtiöllä on opiskelijoita n. 6000 ja henkilökuntaa n. 800. Ammatillinen koulutus on väylä työhön tai jatko-opintoihin. WinNovan monipuolisen ja monialaisen koulutustarjonnan avulla löydät oman suuntasi eteenpäin!

Oppisopimuskoulutusta Satakunnan alueella. Satakunnan Oppisopimuskeskuksella on toimipisteet Porissa ja Raumalla.

Työelämäpalvelut

WinNova tarjoaa työyhteisöille laaja-alaisesti koulutus- ja kehittämispalveluja. Käytettävissä ovat koulutustarjottimemme peruspalvelut, mutta myös työyhteisökohtaisesti räätälöitävät osaamisen kehittämispalvelut.

Teemme mielellämme yhteistyötä osaamisen kehittämisen eri vaiheissa: Kehittämistarveanalyysi, osaamiskartoitus, henkilöstökoulutus tai muu ajankohtainen asiantuntipalvelu.

Tilat ja muut palvelut

WinNova vuokraa tilaisuuksiin erilaisia luokka-, kokous-, auditorio- ja juhlatiloja sekä koneita ja laitteita. Kokoustilat on varustettu av-laitteistoilla. Kokouksiin on mahdollisuus tilata myös kahvi- ja/tai ateriapalveluja. Ulvilan Kullaalla on mahdollisuus kesähotellissa myös majoitus- ja virkistyspalveluihin.

WinNova tarjoaa mahdollisuuden maukkaaseen lounaaseen, a la carte -ruokailuun tai herkulliseen kahvihetkeen useassa ravintolassaan. Kysy myös mahdollisuutta yksityistilaisuuksien ja kokouksien järjestämiseen.

WinNova tarjoaa opiskelijatöinään erilaisia palveluita, esim. yrityksesi logolla valmistetun leivoksen tai mahdollisuuden teettää hirsisauna. Opiskelijoiden toteuttamia opinnäytetöitä voidaan toteuttaa yhteistyössä yritysten kanssa. Katso lisää WinNovan Internet-sivuilta.

Oppisopimuskoulutusta

Oppisopimuskoulutusta Satakunnan alueella. Satakunnan Oppisopimuskeskuksella on toimipisteet Porissa ja Raumalla.

 

Aihealue

Koulutuspalvelut

Y-tunnus

2245018-4