Hae toimialalla: Moottorit Pirkkala

Tietoa meistä

Mekaaniset ja sähköiset voimansiirron komponentit samalta toimittajalta

NORD on yksi maailman johtavista käyttötekniikka-alan mekaanisten ja sähköisten ratkaisujen toimittajista. Pääkonttorimme sijaitsee Bargteheidessa, Saksassa. Sen lisäksi yrityksellämme on kokoonpanotehtaita ja huoltopisteitä yli 60 maassa.

Laaja valikoimamme kattaa alan uusimmat ja innovatiivisimmat tuotteet: vaihteet, vaihdemoottorit, moottorit, taajuusmuuttajat ja hajautetun käyttötekniikan. Tuotteidemme hinta-laatu-suhde on kohdallaan.

Ota yhteyttä!

Yrityksen tarina

NORD on perustettu vuonna 1965. Nykyään yrityksen liikevaihto on jo 500 miljoonaa euroa. Yrityksen menestyksekäs nousu voimansiirtojärjestelmien valmistajien eliittiin perustuu johdonmukaiseen asiakassuuntautuneisuuteen. Teemme tiivistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa ja pyrimme löytämään kaikkiin tarpeisiin ihanteellisen voimansiirtoratkaisun.

Maailmanlaajuinen palvelu

NORDin pääkonttori sijaitsee Bargteheidessa, Saksassa. Sen lisäksi NORDilla on kokoonpanotehtaita ja huoltopisteitä yli 60 maassa. Yrityksen yli 3,100 työntekijää varmistavat tuotteiden nopean toimituksen ja parhaan mahdollisen palvelun. Olitpa missä päin maailmaa tahansa, voit luottaa siihen, että NORD auttaa sinua.

Sijainti kartalla

Aukioloajat

ma
08:00 - 16:00
ti
08:00 - 16:00
ke
08:00 - 16:00
to
08:00 - 16:00
pe
08:00 - 16:00
la
sop.muk
su
sop.muk