Hae toimialalla: Pienkoneet Oulu
Valtuutettu huoltopalvelumme hoitaa homman

FennoMotors Oy on Oulussa ja Kempeleessä toimiva valtuutettu pienkonehuolto. Vapaa-ajan koneiden huolto- ja korjauspalvelumme hoitaa kokemuksen tuomalla ammattitaidolla moottorikelkat (Lynx, Ski-doo), mönkijät (Can-Am), perämoottorit (Yamaha, Evinrude, Johnson, Honda, Suzuki), sisäperämoottorit (Volvo Penta, Yanmar), vesiskootterit (Sea-Doo, Kawasaki), skootterit ja roadsterit (Can-Am Spyder) sekä puutarhakoneet koko laajuudeltaan (McCulloch, Partner, Stiga, CastelGarden, Honda, Husqvarna, Dolmar, Briggs&Stratton).

Haluamme tarjota edustamiemme vapaa-ajankoneiden käyttäjille vaivatonta ja turvallista omistamista ottamalla kokonaisvastuun laitteen huollosta ja korjauksista koko sen elinkaaren ajalta, alkaen jo kasauksesta, luovutushuollosta ja varustelusta.

Liikkuva huoltopalvelumme hoitaa veneiden nostot, laskut, huollot ja korjaukset joustavasti ja ammattitaidolla. Meiltä saat myös veneiden kausisäilytys- ja telakointipalvelut.

Kokonaisvaltaisen palvelun ansiosta onkin hyvin luontevaa luottaa kelkan, mönkijän tai jonkin muun pärinälaitteen huolto- ja korjausasiat ammattitaitoisen valtuutetun merkkihuollon hoidettavaksi.

Yrityksen tarina

Työlleen omistautunut, merkkikohtaisesti koulutettu mekaanikko ja alkuperäiset varaosat varmistavat, että pienkoneet ja vapaa-ajan laitteet ovat iskussa silloin kun pitääkin.

Tällainen on ollut tehtävämme jo 15 vuoden ajan. Kasvava huoltovaltuutusten ja asiakkaiden joukko kertovat luottamuksesta laadukasta palveluamme kohtaan. Näyttääkin siltä, että saamme touhuta mielipuuhiamme myös tulevaisuudessa.

Sijainti kartalla

Aukioloajat

ma
08:00 - 17:00
ti
08:00 - 17:00
ke
08:00 - 17:00
to
08:00 - 17:00
pe
08:00 - 17:00
la
Suljettu
su
Suljettu

Tuotemerkit

Lynx Ski-Doo CanAm Yamaha Evinrude Johnson Sea-Doo Can-Am Spider Partner Dolmar Husqvarna Biggs&Stratton Stiga Jonsered McCulloch Stiga Castell Garden JDN mopoauto Derbi

Lisäyhteystiedot