Tietoa meistä

Hortilab Oy Ab - viljavuustutkimuksiin ja puutarhatutkimuksiin erikoistunut akkreditoitu laboratorio.

Kasvien viljely muuttuu ajan myötä. Siksi myös viljelyksille asetetaan uusia kovempia vaatimuksia. Suurimman vaatimuksen asettaa kuitenkin viljelijä itselleen, kun hän yrittää noudattaa kaikkia ulkomaailman direktiivejä sekä samalla elää omien ihanteidensa mukaisesti ympäristön huomioonottavana laatuviljelijänä. Näillä sivuilla haluamme kertoa, kuinka me voimme auttaa sinua selviytymään nykyisistä ja tulevaisuuden haasteista. Tulevaisuuden viljely vaatii yhteistyötä useiden tahojen kanssa. Hortilabissa asiakas on keskeisimmässä asemassa, kun otetaan huomioon laatu, talous, ympäristö/ekologia ja etiikka/moraali.

Hortilab on yksityisessä omistuksessa oleva osakeyhtiö, joka suorittaa kemiallisia analyysejä maatalous- ja puutarhasektorin viljelijöille sekä tutkimuslaitoksille, testauslaboratorioille, teollisuudelle ja julkiselle sektorille.

Hortilabin analyysipalvelu ja useimmat analyysimenetelmät ovat FINAS:in (Finnish Accreditation Service) akkreditoimia, T187. Tämä takaa asiakkaille analyysituloksia, joiden oikeellisuus on kansainvälisen, laboratorioille tarkoitetun standardin SFS-EN ISO/IEC 17025:2005 mukaista.

Yli 30 vuoden kokemuksella, erittäin pätevällä henkilökunnalla ja huippumodernin laitekannan ansiosta Hortilab on alallaan yksi maamme johtavista laboratorioista.

Sijainti kartalla

Aukioloajat

ma
08:00 - 16:00
ti
08:00 - 16:00
ke
08:00 - 16:00
to
08:00 - 16:00
pe
08:00 - 16:00
la
Suljettu
su
Suljettu