Hae toimialalla: Majoitus Mikkeli

Kyyhkylän Kartano

Kyyhkyläntie 6 A, 50700 MIKKELI Hotelleja Y-tunnus: 1507682-5
Kartanotunnelmaa Saimaan rannalla

Kyyhkylän Kartano tarjoaa unohtumattomia lomakokemuksia ja virkistystä vapaa-aikaan. Kyyhkylän perinteikäs kartano on täysin uudistettu hotellikäyttöön 2005 ja se palvelee viihtyisänä kartanohotellina ympäri vuoden. 14 yksilöllisesti sisustettua hotellihuonetta sijaitsee kartanon yläkerrassa, ja alakerrassa ovat aamiais- ja juhlasalit.

Kesällä 2011 valmistui hotelli Rustholli, jossa on 32 huonetta, kaksi kokoustilaa, viihtyisä saunaosasto sekä rauhallinen pihaterassi takkahuoneen yhteydessä. Saimaan rannalla sijaitsee rantasauna, jonka terassilla on 2 lämmitettävää porepaljua. Rannalla sijaitsee myös viehättävä kesäkahvila Rantakyyhky. Pulahdus Saimaaseen, omatoiminen kanottiretki tai ohjattu kirkkoveneretki kruunaa kesäpäivän.

Hotellin asiakkaat voivat käyttää vapaa-aikaan ja hemmotteluun viereistä Kyyhkylän Kuntoutuskeskusta. Sisätiloissa on myös kuntosali, ohjatut liikuntaryhmät ja liikuntasali. Ulkona on kentät tenniksen peluuta varten sekä kuntopolkuja. Ulkoalueella uusi minigolfrata 18r-kentällä.

Yritysasiakkaille järjestämme kuntoilupäiviä, tyky-päiviä jatarjoamme puitteet kokouksien järjestämiseen. Kokoustiloihin mahtuu kaiken kaikkiaan 250 ihmistä, ja ulkotiloja hyödyntäen jopa 400 henkilöä.

Järjestämme vapaa-ajalle oheisohjelmaa. Vaihtoehtoja löytyy sumopainista savolaiseen halkojumppaan. Tervetuloa! Räätälöimme juuri sinulle sopivan kokonaisuuden kauniilla Saimaan rannalla!

Sijainti kartalla

Aukioloajat

ma
sop.muk
ti
sop.muk
ke
sop.muk
to
sop.muk
pe
sop.muk
la
sop.muk
su
sop.muk