Kyyhkylän Kartano

Kyyhkylän Kartano tarjoaa unohtumattomia lomakokemuksia ja virkistystä vapaa-aikaan. Kyyhkylän perinteikäs kartano on täysin uudistettu hotellikäyttöön 2005 ja se palvelee viihtyisänä kartanohotellina ympäri vuoden. 14 yksilöllisesti sisustettua hotellihuonetta sijaitsee kartanon yläkerrassa, ja alakerrassa ovat aamiais- ja juhlasalit. Kesällä 2011 valmistui hotelli Rustholli , jossa on 32 huonetta, kaksi kokoustilaa, viihtyisä saunaosasto sekä rauhallinen pihaterassi takkahuoneen yhteyessä. Saimaan rannalla sijaitsee rantasauna jonka terassilla on 2 lämmitettävää porepaljua. Rannalla sijaitsee myös viehättävä kesäkahvila Rantakyyhky. Pulahdus Saimaaseen ,omatoiminen kanottiretki tai ohjattu kirkkoveneretki kruunaa kesäpäivän.

Hotellin asiakkaat voivat käyttää vapaa-aikaan ja hemmotteluun viereistä Kyyhkylän Kuntoutuskeskusta . Sisätiloissa on myös kuntosali, ohjatut liikuntaryhmät ja liikuntasali. Ulkona on kentät tenniksen peluuta varten sekä kuntopolkuja. Ulkoalueella uusi minigolfrata 18r-kentällä.

Yritysasiakkaille järjestämme kuntoilupäiviä, tyky-päiviä sekä tarjoamme puitteet kokouksien järjestämiseen. Kokoustiloihin mahtuu kaikenkaikkiaan 250 ihmistä, ja ulkotiloja hyödyntäen jopa 400 henkilöä.

Järjestämme vapaa-ajalle oheisohjelmaa, mitä varten vaihtoehtoja löytyy sumopainista savolaiseen halkojumppaan. Tervetuloa, räätälöimme juuri sinulle sopivan kokonaisuuden kauniilla Saimaan rannalla!

 

Aukioloajat

ma
sop.muk
ti
sop.muk
ke
sop.muk
to
sop.muk
pe
sop.muk
la
sop.muk
su
sop.muk

Lisäyhteystiedot

Aihealue

Majoitus

Y-tunnus

1507682-5

Tuotemerkit

Ravintola Porrassalmi