Kyyhkylän Kartano

Kyyhkylän Kartano tarjoaa unohtumattomia lomakokemuksia ja virkistystä vapaa-aikaan. Kyyhkylän perinteikäs kartano on täysin uudistettu hotellikäyttöön ja palvelee viihtyisänä kartanohotellina ympäri vuoden. 14 yksilöllisesti sisustettua hotellihuonetta sijaitsee kartanon yläkerrassa, alakerrassa on aamiais- ja juhlasalit. Kesällä 2011 valmistui hotellimme, joka lisää yöpymismahdollisuuksia sekä elämyksiä.

Vapaa-aikaan ja hemmotteluun meiltä löytyy hierontaa, allasosastot sekä erilaiset hemmotteluhoidot. Sisätiloissa myös kuntosali, ohjatut liikuntaryhmät ja liikuntasali. Ulkona on kentät tenniksen peluuta varten sekä kuntopolkuja. Ulkoalueella uusi minigolf-rata 18r kentällä.

Yritysasiakkaille järjestämme kuntoilupäiviä, Tyky-päiviä sekä tarjoamme puitteet kokouksien järjestämiseen. Kokoustiloihin mahtuu kaikenkaikkiaan 250 ihmistä, ulkotiloja hyödyntäen jopa 400 henkilöä. Järjestämme vapaa-ajalle oheisohjelmaa, mitä varten vaihtoehtoja löytyy sumo-painista savolaiseen halkojumppaan! Tervetuloa, räätälöimme juuri sinulle sopivan kokonaisuuden kauniilla Saimaan rannalla!

 

Aukioloajat

ma
sop.muk
ti
sop.muk
ke
sop.muk
to
sop.muk
pe
sop.muk
la
sop.muk
su
sop.muk

Lisäyhteystiedot

Aihealue

Majoitus

Y-tunnus

1507682-5

Tuotemerkit

Ravintola Porrassalmi