Kyyhkylän Kartano

Kyyhkylän Kartano tarjoaa unohtumattomia lomakokemuksia ja virkistystä vapaa-aikaan. Kyyhkylän perinteikäs kartano on täysin uudistettu hotellikäyttöön ja palvelee viihtyisänä kartanohotellina ympäri vuoden. 14 yksilöllisesti sisustettua hotellihuonetta sijaitsee kartanon yläkerrassa, alakerrassa on aamiais- ja juhlasalit. Kesällä 2011 valmistui hotellimme, joka lisää yöpymismahdollisuuksia sekä elämyksiä.

Vapaa-aikaan ja hemmotteluun meiltä löytyy hierontaa, allasosastot sekä erilaiset hemmotteluhoidot. Sisätiloissa myös kuntosali, ohjatut liikuntaryhmät ja liikuntasali. Ulkona on kentät tenniksen peluuta varten sekä kuntopolkuja. Ulkoalueella uusi minigolf-rata 18r kentällä.

Yritysasiakkaille järjestämme kuntoilupäiviä, Tyky-päiviä sekä tarjoamme puitteet kokouksien järjestämiseen. Kokoustiloihin mahtuu kaikenkaikkiaan 250 ihmistä, ulkotiloja hyödyntäen jopa 400 henkilöä. Järjestämme vapaa-ajalle oheisohjelmaa, mitä varten vaihtoehtoja löytyy sumo-painista savolaiseen halkojumppaan! Tervetuloa, räätälöimme juuri sinulle sopivan kokonaisuuden kauniilla Saimaan rannalla!

 

Aukioloajat

ma
sop.muk
ti
sop.muk
ke
sop.muk
to
sop.muk
pe
sop.muk
la
sop.muk
su
sop.muk

Lisäyhteystiedot

Aihealue

Majoitus

Tuotemerkit

Ravintola Porrassalmi