Hae toimialalla: Rakennusmateriaalit

Mikkelin Betoni Oy

Elementtejä Y-tunnus: 1054499-2
Betonialan huippuosaamista

Mikkelin Betoni valmistaa betonielementtejä kolmella paikkakunnalla; Mikkelissä, Vierumäellä ja Nummelassa. Tehtailla valmistuvat betonielementit asuin- ja toimitilarakentamisen käyttöön sekä koko joukko erikoisempia kappaleita infra- ja julkisrakennuttajien tarpeisiin. Valmisbetonia toimitetaan Mikkelin talousalueelle.

Vuonna 1968 perustettu Mikkelin Betoni on tunnettu suoraselkäisenä ja jämptinä kumppanina, joka hoitaa asiat niin kuin on sovittu. Todisteena tästä joka kymmenes suomalainen asuinkerrostalo on valmistettu meidän elementeistämme. Asuinrakentaminen onkin erikoisalaamme: toimitamme asuinrakentamiseen kaikki betonielementit hissikuiluista ulkoseiniin ja ontelolaattoihin.

Pyrimme luomaan asiakkaidemme kanssa pitkäkestoisia kumppanuuksia. Niiden ansiosta molempien toiminta tehostuu tilaus- ja tuotantoprosessien hioutuessa yhteiseen muottiin sekä yhteydenpidon muuttuessa mutkattomammaksi. Näin varmistamme, että asiakkaamme saavat meiltä jatkuvasti laadukkaampia tuotteita ja samalla toimitusvarmuus paranee.

Kun haluat betonitoimittajaksenne vakavaraisen ja luotettavan osaajan, joka valvoo omassa toiminnassaan teidän yrityksenne etua. Tervetuloa käymään Mikkelin Betonilla!

Valmisbetoni

Asuinrakentaminen

Toimitilarakentaminen

Julkisrakentaminen

Infrarakentaminen ja erikoistyöt

Sijainti kartalla