Hae toimialalla: Mainonta Luumäki

Tietoa meistä

Mainostoimistopalvelut ilolla ja innolla.

Wunjon osaavassa joukossa on kymmenien vuosien kokemus markkinoinnista, viestinnästä, graafisesta suunnittelusta, valokuvauksesta ja kuvastojen teknisistä toteutuksista. Olemme kaiken aikaa olleet edelläkävijöitä etätyön, verkon yli käytettävien työkalujen ja erilaisten tietokoneavusteisten järjestelmien hyödyntämisessä päivittäisessä työssämme.

Meille tyytyväinen asiakas on tavoite. Jokainen projekti on erilainen ja jokainen työ tarvitsee erilaisia keinoja onnistuakseen. Tällä hetkellä asiakkaamme ovat pääosin B2B-sektorilla toimivia pk-yrityksiä eteläisen Suomen alueelta. Osa asiakkaistamme on pysynyt mukana aina Wunjon perustamisesta lähtien.

Aloitamme aina kuuntelemalla asiakasta ja kyselemällä paljon. Vasta kun meillä on kokonaiskuva asiakkaan liiketoiminnasta, jatkamme eteenpäin. Joskus sparraamme asiakasta ja autamme kirkastamaan markkinointi- ja viestintästrategiaa, tavoitteita ja tuotekonseptointia.

Ajattelemme asioita aina kokonaisvaltaisesti emmekä pelkää tarjota asiakkaillemme uusia näkökulmia ja ideoita. Vuosien varrella meistä on muodostunut joillekin asiakkaillemme enemmänkin kumppani kuin alihankkija. Tavoitteenamme onkin hioutua yksittäisten toimeksiantojen toteuttajasta kokonaisvaltaiseksi markkinoinnin suunnittelijaksi ja konsultoijaksi.

Ota yhteyttä!

Sijainti kartalla

Aukioloajat

ma
sop.muk
ti
sop.muk
ke
sop.muk
to
sop.muk
pe
sop.muk
la
sop.muk
su
sop.muk