Ortkivi Oy

  • Avoinna nyt

ORT-ruuviperustus on edullinen perustamistapa kevyempään rakentamiseen, kuten terassit, laiturit, aidat, katokset, vajat, mökit jne. Menetelmä soveltuu hyvin sekä uudis- että korjausrakentamiseen. Asentaminen on nopeaa ja se voidaan tehdä joko käsin tai koneellisesti.

ORT-ruuvipaalutus on meluton ja tärinätön paalutustapa, joka tuo lisäetua rakentamiseen esim. kaupunkialueilla. Tällä menetelmällä paalutettuja kohteita on mm. omakotitalot, rivitalot, suuria vetolujuuksia vaativat kohteet, maaperän vahvistukset ja -tuennat.

Perustaminen tapahtuu kaivamatta, valmista ruuviperustuselementtiä käyttäen. Perustus voidaan kiertää maahan käsin tai koneellisesti, kiertää ylös ja käyttää uudelleen.

Ruuviperustus

Ruuviperustus sopii kaikille perustamistavoille. Se mahdollistaa kaavoituksen ja rakentamisen alueille, joita on perinteisen rakennustekniikan keinoin pidetty rakentamiseen kelpaamattomina.

Perustaminen voi tapahtua sulaan tai jäätyneeseen maahan, kaivamatta, valmista ruuviperustuselementtiä käyttäen. Se soveltuu hyvin kevyiden, tuulikuormille alttiiden rakenteiden, kuten myös omakoti - ja pienkerrostalojen sekä 1-2 kerroksisten, pinta-alataan laajojen rakennusten perustamisratkaisuksi. Sitä voidaan myös käyttää vedenalaiseen rakentamiseen.

Erinomainen tekniikka sekä uudis- että korjausrakentamisessa! Ruuviperustus soveltuu hyvin myös talvirakentamiseen.

 

Postiosoite

  • PL 20, 08101 LOHJA

Lisäyhteystiedot

Aukioloajat

ma
24h tai sop.muk
ti
24h tai sop.muk
ke
24h tai sop.muk
to
24h tai sop.muk
pe
24h tai sop.muk
la
24h tai sop.muk
su
24h tai sop.muk

Aihealue

Maanrakennus