Hae toimialalla: Hautauspalvelut Laukaa

Pieneläintuhkaamo Usva

Puhakantie 3, 41400 LIEVESTUORE Eläinkrematorioita Y-tunnus: 1803472-7

Tietoa meistä

Pieneläintuhkaamo USVA palvelee Teitä haikealla eron hetkellä lemmikkinne tuhkaukseen liittyvissä asioissa Jyväskylän kupeessa Lievestuoreella sekä iltaisin ja viikonloppuisin Jyväskylässä.

Yleisin tapa luopua lemmikistä on eutanasia eläinlääkärillä. Tällöin yhteistyöeläinlääkärimme täyttävät lähetteemme ja voitte jättää lemmikkinne lääkärille odottamaan kuljetustamme. Uurnan voitte valita eläinlääkärillä kuvastostamme. Noudamme myös muilta kuin yhteistyöeläinlääkäreiltä etukäteen sovittaessa.

Noudamme tarvittaessa lemmikkinne myös kotoanne. Lemmikkinsä voi tuoda meille myös itse ja silloin on varattava aika etukäteen. Ei tuhkausta odottaessa.

Tuhkan toimitamme joko keraamisessa, puisessa tai pahviuurnassa kotiinne, eläinlääkärillenne tai postitse. Uurnan voi myös itse noutaa ajan sopimallla.

Eläinlääkärit

Seuraavien yhteistyö-eläinlääkäreiden kautta lemmikin toimittaminen Usvalle on omistajalle vaivatonta. Eläinklinikoilla on kylmäsäilytys ja lemmikin omistaja voi eutanasian jälkeen jättää lemmikkinsä eläinklinikalle odottamaan kuljetustamme. Eläinlääkärilla on Usvan lähetteet ja uurnakuvastot, joten he täyttävät lähetteen tarvittavine tietoineen ja ilmoittavat Usvalle, että lemmikki on noudettavissa. Tuhkauksen jälkeen tuhka toimitetaan omistajalle lähetteeseen merkityllä tavalla (posti - toimitus kotiin - toimitus eläinklinikalle - nouto).

Noudamme myös muiltakin kuin yhteistyöeläinlääkäreiltä, tällöin noudosta on sovittava erikseen eläinlääkärin ja Usvan kanssa.

Kuljetus kaikilta yhteistyöeläinlääkäriltä on 13€.