Byggnadsbyrå B.Ravald Ab

Strandvägen 3299, 66210 MOLPE Rakennusliikkeitä Y-tunnus: 0978523-8

Tietoa meistä

Allt inom byggnadsbranchen, nybyggen och renoveringar. Vi har även våtrumscertifikat.

Kaikki rakennusalaan liittyvät työt, uudisrakentamista ja remontointia. Meiltä löytyy myös kosteantilan sertifioinnit.

VI TYCKER OM TI BYGG ...

Byggnadsbyrå B.Ravald Ab är ett familjeföretag som verkat inom byggnadsbranchen sedan 1975. Vårt hemort är Molpe, Korsnäs, och verksamhetsområdet sträcker sig från Vasa i norr till Närpes i söder. Företaget sysselsätter i genomsnitt sju anställda. De flesta har varit i vår tjänst sedan de slutförde sina studier och alla är mycket yrkeskunniga.

... OCH VI BYGGER DET MESTA

Dermoshop Ab´s industrifastigheter vid Västanlid och Industriområdet finns bland våra största projekt under de senaste åren. Ett flertal egnahemshus har också monterats och färdigställts. Nybyggnation i form av rad- och parhusprojekt är en annan viktig del av företagets produktportfölj och under årens lopp har vi sammanlagt färdigställt och sålt närmare 50 bostadslägenheter. Jämsides med våra stora projekt utför vi kontinuerligt mindre uppdrag i form av renoveringar, försäkringsarbeten och byggnadspreparationer.

OLEMME:

Byggnadsbyrå B.Ravald Ab on perheyritys, joka on toiminut rakennusalalla vuodesta 1975. Toiminta-alueemme ulottuu Vaasasta Närpiöön saakka.

Näytä koko teksti

Sijainti kartalla