Hae toimialalla: Asusteet Kokkola

M & V Brandt Ab Oy

Höyläämönkatu, 67100 KOKKOLA Nahkaa ja nahkatuotteet Y-tunnus: 1056583-0

Tietoa meistä

Valmistamme käsityönä korkealaatuisia nahka-asuja vaativille asiakkaille.

Tuotteisiimme kuuluvat nahkapäällystakit, -puserot ja kelsiturkit aikuisille miehille ja naisille.

Valmistamme nahasta puoli- ja täyspitkiä nahkatakkeja kaikkiin sesonkeihin. Nahkatakkeja ja -puseroita valmistamme niin vuorellisina kuin vuorettomina. Mallistomme koostuu lähinnä miesten nahkatakeista, mutta mukana on myös naisten malleja. Mallistomme käsittää n. 1012 takkimallia/sesonki.

Valmistamamme miesten takkeja aina koosta 46 kokoon 60. Lisäksi tietyistä malleista on saatavana myös pienempiä ja suurempia kokoja. Naisten takkien koot vaihtelevat yleensä kokojen 34 ja 46 välillä, mutta tiettyjä malleja valmistetaan myös suurempia kokoja. Kysy myös erikoiskokoja.

Vientiä on harrastettu 1960-luvun puolivälistä lähtien

Vientialueina ovat olleet niin Keski-Eurooppa kuin Pohjoismaat. 1970-luvulla vientimaita olivat myös Yhdysvallat ja Neuvostoliitto. 1980-luvulla tuotteita vietiin myös Japaniin.

1990-luvulla tuotantomuodot ja -menetelmät muuttuivat voimakkaasti ja vuodesta 1994 lähtien olemme osittain teettäneet tavaraa ulkomailla oman tuotantomme rinnalla.

-

HISTORIA

Jatkamme nahkateollisuuden perinnettä, jonka isoisäni isä Mats Brandt aloitti 1850-luvulla.

Kokkola on ollut vilkas kauppa- ja merenkulkukaupunki aina 1700-luvun loppupuolelta lähtien. Terva- ja puutavarakaupan lisäksi paikkakuntalaiset kävivät idässä turkiskauppaa ja veivät nahkoja Eurooppaan ja Amerikkaan. Vielä nykyisinkin suomalaisen nahka- ja turkisteollisuuden painopiste on Pohjanmaan rannikkoseudulla.

Isäni Magnus ja setämme Karl Johan perustivat 1920-luvulla nahkatehtaan, jossa valmistettiin niin käsineitä kuin nahka-asuja ja -kenkiä. Isäni myi osuutensa tehtaasta vuonna 1963 ja perusti oman yrityksen, joka kantoi nimeä Brandt & Co. Minä ja veljeni Vidar tulimme yritystoimintaan mukaan vuonna 1974. Vuonna 1996 yrityksen nimi muutettiin nykyiseen muotoonsa ja yrityksen tuotevalikoimassa alettiin panostaa entistä enemmän erikoisasiakkaille valmistettaviin erikoistuotteisiin (nahkatuotteet, -asut ja -käsineet).

Postiosoite

  • PL 528, 67701 KOKKOLA

Tuotemerkit

Brandt