Hae toimialalla: Valaistus Kerava
Suomalainen valon asiantuntija vuodesta 1921

Airam tarjoaa laajan valikoiman valaisimia ja lamppuja sähköalan ammattilaisille ja kuluttajille. Tuotevalikoimaan kuuluvat lisäksi sähkötarvikkeet, koristevalot ja vapaa-ajan tuotteet.

Teemme valaistuksesta helppoa

Airamilla on pitkät perinteet valon asiantuntijana. Tuotteemme on suunniteltu pohjoismaisiin olosuhteisiin, mikä on synnyttänyt erinomaisia tuote-etuja: valaisinten funktionaalinen muotoilu ja helppo asennettavuus sekä selkeät pakkaukset ja asennus/käyttöohjeet.

Ideoita ja vinkkejä

Inspiraatio-sivuilla kerromme kodin valaistuksen suunnittelusta ja totutuksesta. Blogeista voit lukea vinkkejä myös koristevalojen, sähkötarvikkeiden ja vapaa-ajan tuotteiden valintaan. Lisää ajankohtaisia tapahtumia ja valaistukseen liittyviä aiheita löydät Facebookista, Instagramista ja LinkedIn:stä.

Sinua lähellä

Meillä on kyky ja halu palvella monissa eri tason valaistusprojekteissa – aina suunnittelusta tarjouslaskentaan. Kilauta siis Keravalle. Ammattivalaistusasioissa ole yhteydessä kenttämyyntiimme, helpdesk 020 7545 604 ja projektimyynti@airam.fi.

Keskusvarasto, asiakaspalvelu ja näyttelytilat palvelevat ammattivalaistuksen asiakkaita ja tukkumyyntiä logistisesti keskeisellä paikalla Keravalla. Airam-tuotteita myyvät hyvinvarustetut tavaratalot, päivittäistavarakaupat, rautakaupat, sähköliikkeet ja sähkötukkuliikkeet.

Näytä koko teksti

Sijainti kartalla

Aukioloajat

ma
08:00 - 16:00
ti
08:00 - 16:00
ke
08:00 - 16:00
to
08:00 - 16:00
pe
08:00 - 16:00
la
Suljettu
su
Suljettu

Tuotemerkit

Thorn, Easy Connect, AIRAM