Hae toimialalla: Tukkuliike Kauhava
Paremman sadon puolesta!

Suunnittelemme, valmistamme ja myymme laitteistoja hapottamiseen, peittaukseen ja lannoittamiseen, ja tuotevalikoimaamme kuuluvat myös säilöntäaineen kuljettamiseen tarkoitetut Fellow-säiliöt.

Tarjoamme kattavat huoltopalvelut kaiken merkkisiin hapottimiin. Lisäksi löydät meiltä myös varaosat kaikkiin valmistamiimme tuotteisiin.

Valmistamme alihankintana myös teollisuuden johdinsarjoja ja testauskaapeleita sekä ruiskuvaluosia, ja lisäksi suoritamme päivityksiä ja korjauksia johdinsarjoihin.

Happowa Oy panostaa toiminnassaan jatkuvaan, asiakaslähtöiseen tuotekehitykseen, korkeaan laatuun sekä joustavaan ja asiantuntevaan palveluun. Asiakastyytyväisyys on yritykselle ensiarvoisen tärkeää, ja viljelijöiltä tulevaa palautetta kuunnellaan tarkalla korvalla. Satokauden aikana yritys tarjoaa asiakkailleen ympärivuorokautista asiakaspalvelua.

Tuotteet

Meiltä löydät välineet säilörehun säilöntäaineen annosteluun ja kuljetukseen, perunan ja muiden viljelykasvien nestemäiseen lannoittamiseen sekä siemenviljan peittaukseen. Kaikki tuotteemme valmistetaan laadukkaista komponenteista Ylihärmässä, Kauhavalla.

Tuotekategoriat:

- Hapottimet

- Nestelannoitus

- Nestepeittaus

- Säiliöt

Huolto

Hapottimen kunnosta on huolehdittava hyvin, jotta satokaudella vältytään vioilta ja rikkoutumisilta, joiden vuoksi rehunkorjuu joudutaan keskeyttämään. Hapotin tulee puhdistaa aina satokauden päätyttyä pumppaamalla sen läpi runsaasti puhdasta vettä, ja sitä on on säilytettävä pakkaselta, auringonvalolta ja kosteudelta suojattuna.

Happowalla on vuosien kokemus hapottimien huollosta ja testauksesta. Ajamme kaikilla uusilla ja huoltoon tulevilla pumpuilla testiohjelman, jolla mittaamme laitteen todellisen suorituskyvyn. Testin perusteella laadimme myös asiakkaalle testausraportin. Pidämme varastossamme jatkuvasti laajaa valikoimaa varaosia ja pyrimme siihen, että saat tilaamasi varaosat kotiisi jo tilausta seuraavana päivänä.

Näytä koko teksti

Sijainti kartalla