Tietoa meistä

Yksilölliset verhoilutyöt

Teemme erilaiset ompelu- ja verhoilutyöt toiveittesi mukaan. Kunnostamme huonekaluja iästä ja tyylistä riippumatta. Osaavissa käsissämme huonokuntoinenkin kaluste herää uuteen kukoistukseensa. Ompelemme myös verhot, irtopäälliset ja muut sisustustekstiilit tilaustyönä.

Hyvin säilynyt runko on hyvä lähtökohta kalusteen uudelle verhoilulle, mutta huonokuntoinenkin kaluste voidaan herättää henkiin ammattilaisten käsissä. Vuosikymmeniä palvellut huonekalu tarvitsee usein perusteellisen verhoilutyön, jolloin kaluste riisutaan ja puetaan taas uuteen kukoistukseen.

Myymme verhoilun harrastajille ja opiskelijoille kankaiden lisäksi alan tarvikkeita, materiaaleja ja työkaluja. Pienet tarpeet saa suoraan varastosta, suuremmat tilauksesta. Myös vaahtomuovit ja niiden leikkaus mittojen mukaan onnistuu meiltä. Olemme tarvittaessa myös opastaneet harrastajia kalusteen kunnostuksessa.

Lisäpalveluitamme ovat nahkatyöt, puuosien entisöinti sekä verhoilun likaahylkivä käsittely.

Myymälästämme löydät myös Designers Guild -malliston tapetteja sekä useita verhoilukankaita eri kuoseissa.

Sijainti kartalla

Aukioloajat

ma
09:00 - 17:00
ti
09:00 - 17:00
ke
09:00 - 17:00
to
09:00 - 17:00
pe
09:00 - 16:00
la
Suljettu
su
Suljettu

Tuotemerkit

Designers Guild, Lauritzon´s, Annala, Casadeco, Kvadrat, Henry Borg, Orient Occident, Gabriel, Villa Nova, Romo, William Yeoward, Dörflinger & Nickow, Leitner