Kauneus- ja jalkahoitola Cosmetics Avoinna nyt

Kauppakatu 28 A 27, 40100 JYVÄSKYLÄ Kauneushoitoloita Y-tunnus: 0635397-4

Tietoa meistä

Jalka- ja Kauneushoitola Cosmeticsin palvelut soveltuvat kaikenikäisille naisille ja miehille. Cosmetics tarjoaa asiakkaille perinteisten käsintehtyjen hoitokokonaisuuksien lisäksi myös erilaisia hemmotteluhoitoja. Palveluihin kuuluvat kasvohoidot, ihokarvojen poisto, käsihoidot, meikkauspalvelut, värjäykset, jalkahoidot, diatermia ja reiki-hoito.

Cosmetics panostaa toiminnassaan laatuun, ammattitaitoiseen ja asiakasläheiseen palveluun.

Kauneushoitola sijaitsee Jyväskylän keskustassa, kävelykadun varrella, rauhallisella paikalla kolmannessa kerroksessa. Tule nauttimaan nauttia miellyttävistä hoidoista rauhallisessa ja kiireettömässä ilmapiirissä. SKY- kosmetologi Kaija Pappinen on toiminut kosmetologina jo vuodesta 1982 lähtien ja suorittanut jalkojenhoidon ammattitutkinnon vuonna 2007.

Hoitolasarjoina kauneushoitolassa ovat mm. Ella Bache, Academie ja Phytocean.

Teen kasvohoidot ja ihonpuhdistukset tarpeesi huomioiden. Ihonpuhdistukset toteutaan mekaanisesta ja luotettavasti ihotyyppisi huomioiden. Kasvohoidot voidaan toteuttaa joko kertahoitona tai usemmaan käynnin sarjana. Omaan pitkän kokemuksen mm. akneihon ja aknearpien hoidossa. Kasvohoito auttaa monenlaisiin iho-ongelmiin, kuivasta ihosta rasvoittuvaan ihoon, myös herkälle iholle on oma hoitomuotonsa.

Tarjoan erilaisia jalkahoitoja oman tarpeesi mukaan, terveyttä edistäviä ja ylläpitäviä hoitoja jalkojenhoidon ammattilaiselta sekä esteettisiä ja hemmottelevia jalkahoitoja. Jalkahoidoissa otamme huomioon asiakkaan yksilölliset tarpeet ja autamme sinua mielellämme kaikissa jalkoihin liittyvissä kysymyksissäsi.

Tästä pääset kotisivuillemme tutustumaan tarkemmin palveluihimme ja hinnastoon. Kotisivuiltamme voit myös tilata vapaasti valittavan lahjakortin meille.

Sijainti kartalla

Aukioloajat

ma
09:00 - 18:00 tai sop.muk
ti
09:00 - 18:00 tai sop.muk
ke
09:00 - 18:00 tai sop.muk
to
09:00 - 18:00 tai sop.muk
pe
09:00 - 18:00 tai sop.muk
la
Suljettu
su
Suljettu

Tuotemerkit

Ella Bachè, Académie Scientifique de Beauté, Phytocéane, Kryolan, RefectoCil, Camillen 60 ja PhD

Lisäyhteystiedot

Kaija Pappinen, Jalkojenhoidon AMT, SKY-kosmetologi