Hae toimialalla: Vakuutus Jyväskylä

Pohjantähti Keskinäinen Vakuutusyhtiö Avoinna nyt

Asemakatu 12, JYVÄSKYLÄ Vakuutusyhtiöitä Y-tunnus: 0146905-4
Pohjantähti on palveleva vakuutusyhtiö

Pohjantähden alla on turvallista olla. Palvelemme sinua henkilökohtaisesti lähes 40 paikkakunnalla Suomessa.

Meille voit poiketa käymään milloin vain ja puhelimeenkin meillä vastaa aina ihminen eikä automaatti. Vakuutukset teemme sinun tarpeidesi mukaisiksi, emmekä myy valmiita paketteja.

Tarjoamme arjen turvaa 120 vuoden kokemuksella vakuuttamisesta ja riskienhallinnasta. Jopa 94 % asiakkaistamme suosittelee meitä.

Yrityksen tarina

Pohjantähden vakuutustoiminta on alkanut jo vuonna 1895 yhteisöllisyydestä ja toisten auttamisesta. Puutalokortteleissa ja maatiloilla palovahinko saattoi aikanaan tarkoittaa kodin ja koko elannon menettämistä. Niinpä rahaa kerättiin yhteiseen kassaan, josta autettiin yhdessä vahinkoa kärsineitä.

Vielä nykyisinkin keskinäisen vakuutusyhtiön toiminta perustuu samaan ajatukseen. Rahaa kerätään yhdessä vakuutusmaksujen kautta ja jokaisella on oikeus korvauksiin vakuutusehtojen mukaisesti.

Keskinäisessä yhtiössä asiakkaat ovat yhtiön omistajia. Heillä on mahdollisuus valvoa yhtiön toimintaa ja osallistua päätöksentekoon yhtiökokouksen kautta. Keskinäisessä vakuutusyhtiössä omistusta ei voi ostaa osakkeina eikä myydä eteenpäin sijoitusmielessä.

Sijainti kartalla

Aukioloajat

ma
10:00 - 16:30
ti
10:00 - 16:30
ke
10:00 - 16:30
to
10:00 - 16:30
pe
10:00 - 16:30
la
Suljettu
su
Suljettu

Lisäyhteystiedot