Tietoa meistä

STARK - ammattilaisen asialla

STARK on luotettava, osaavan palvelun rakennustarvikemyymäläketju. STARK on yhdistelmä puutavaran ja rakennustarvikkeiden erikoisosaamista sekä suomalaisen rakennusalan pitkäaikaista asiantuntemusta. . Kattava tuotevalikoimamme ja Suomen suurin noutopiha, sekä täsmällinen ja joustava logistiikka palvelevat niin rakentamisen ja teollisuuden ammattilaisia kuin uudisrakentajia, saneeraajia ja remontoijiakin. Me olemme ammattilaisia ammattilaisten asialla.

STARKin valtakunnallinen 35 myymälän verkosto ulottuu 25 paikkakunnalle ja verkkokauppa palvelee asiakkaita ajasta ja paikasta riippumatta ympäri Suomen. Virossa toimii yksi toimipiste.

Rakentamisen ja remontoinnin palvelut

Yhä useamman projektin kohdalla vaaditaan enemmänkin tietoa kuin taitoa. Tietoa tarvitaan niin materiaaleista, toimivista ratkaisuista, työmaan pyörittämisestä kuin paikallisista tekijöistäkin. STARK tarjoaa mittavan joukon rakentamista helpottavia palveluita aina suunnitteluvaiheesta rakentamiseen asti.

Tutustu palveluihimme ja valitse itsellesi sopivimmat. Ota koko hoito tai poimi parhaat päältä. STARK - ammattilainen asialla

Sijainti kartalla

Aukioloajat

ma
06:30 - 19:00
ti
06:30 - 19:00
ke
06:30 - 19:00
to
06:30 - 19:00
pe
06:30 - 19:00
la
09:00 - 15:00
su
Suljettu

Tuotemerkit

Isolina, Paroc, Isover, Ekovilla, Siporex

Lisäyhteystiedot

Yrityspalvelumyyjät
Asko Salonvaara, Avainasiakaspäällikkö
Janika Höylä, Myyntiassistentti
Janne Muurikainen, Yrityspalvelumyyjä
Juho-Tuomo Kokkinen, Yrityspalvelumyyjä
Maiju Koivukumpu, Yrityspalvelumyyjä
Pertti Hyvönen, Yrityspalvelumyyjä
Vesa Paananen, Yrityspalvelumyyjä
STARK Koti vastuumyyjät
Raimo Hyvärinen, STARK Koti vastuumyyjä
Timo Broman, STARK Koti vastuumyyjä
Sisustussuunnittelu