Metallituotteita

Vuodesta 1989 on kehittänyt omassa metallipajassa ja muovipuristusyksikössä innovatiivisia tuotteita, joita on voitu testata oman yrityksen metsäkone- ja kuljetuskaluston käytössä. Nykyään päätuotteitamme ovat muovisuojaspiraalit. Suojaspiraalien tuotantomenetelmä on vuosien kehitystyön tulos. Asiakkaitamme ovat johtavat kone- ja laitevalmistajat niin kotimaassa kuin ulkomailla.

Yrityksemme tuotetarjontaan kuuluvat myös ketju- ja telatyökalut, puuenergialaitteet sekä Ranturi-venetelineet. Ranturi-tuotteita valmistamme yli 20 vuoden kokemuksella, ja olemmekin saavuttaneet paikan yhtenä Suomen johtavista venetelinevalmistajista. Käytössämme on ISO 9001 ja 14001 mukaiset laatu- ja ympäristöjärjestelmät.

Tuotteemme

- Muovisuojaspiraalit: Niputusspiraalit, Suojaspiraalit

- Ketju- ja telatyökalut: Telankiristimet, Ketjunkiristimet, Sokanpoistajat

- Kantojyrsimet ja maanmuokkain

- Ranturi-venetelakat ja -venetelineet Ranturiin voit tutustua myös Facebookissa!

Soita tai lähetä sähköpostia, niin kerromme lisää!

kantojyrsimet@@

Ranturi-venetelakat

Ranturi säästää sinut monelta harmilta ja vaivalta, sillä suurin osa veneiden kolhuista syntyy rantautuessa. Ranturi-venenostimissa on tärkeitä oivalluksia, jotka tekevät siitä kätevän ja kestävän veneen parkkipaikan järvi- ja merialueiden myrskyisille ja kivikkoisille rannoille. Ranturi sopii myös hyvin veneen talvisäilytykseen.

Ranturi-veneteline soveltuu erinomaisesti pienveneiden rantautumiseen sekä talvisäilytykseen. Ranturi-venetelineen avulla saat veneen vaivattomasti ja kolhuitta ylös. Ranturit voidaan myös laittaa perävaunuun trailereiksi.

Isommat ja arvokkaammat veneet ansaitsevat Ranturin telakkamallin, jossa on huomioitu useita tärkeitä turvallisuuteen ja ergonomiaan liittyviä asioita.

Ranturi.fi-verkkokaupasta voit tilata myös venetelat, köli- ja jatkorullat sekä sähkövinssit.

Näytä koko teksti

Sijainti kartalla

Aukioloajat

ma
07:00 - 16:00
ti
07:00 - 16:00
ke
07:00 - 16:00
to
07:00 - 16:00
pe
07:00 - 16:00
la
Suljettu
su
Suljettu

Tuotemerkit

KlapiMaster, Ranturi

Lisäyhteystiedot